Superwoman here..

2010-01-30 @ 03:11:34
Hej hopp! Har inte skrivit alls idag eftersom jag har stadat hela dan! Det var sa ackligt stokigt, och smutsigt overallt sa jag kande att jag holl pa bli galen. Var tvungen att stada. Och nu ar allt skinande rent, har t.om tvattat och lagat mat. Superwoman! ;)

Igar hade vi det sjukt trevligt pa stranden, det var inte sa soligt men jag brande mig anda. Jag ar pepparkaksbrun nu, sa det far racka. Jag ar sa nojd. :)

igar kom vi hem runt 5, jag duschade och la mig for att lasa en stund. Blev helt fast i boken, och jag laste jattemkt! Haha! Fan! Jefri bara "Joanna, ge mig bokjaveln! Ska gomma den!" hahahaa... men jag la undan den for att fortsatta lasa pa planet. Annars kommer jag att angra mig. Men fan vad den ar bra an sa lange, den heter "Racker det om jag alskar dig" av Katarina Von Bredow. 

Nyss forsokte jag kolla pa 17 again, och jag fastnade helt. Men den bara stangdes av efter halva. Skit jobbigt! Men jag ska kopa den har, och ta med den till Svennelandet och se den darborta pa pappas plasma med Jen och Jefri. Den verkar hur bra som helst. Och man kan ju inte klaga pa att Zac Efron innehar huvudrollen. ;)
Nu ska jag iaf se The Stepfather. En ny thriller film som ar pa bio, men jag har laddat ner den och ska se den nu. OBS: Jag har laddat ner den legalt. Sadesa. Vill inte ha ngn jobbig moraltant som sager at mig pa skarpen. Sana finns det FOR manga i Sverige.

 pa vag till beachen!

 wunderbaaart!

 *blink*

 baby pa klipporna, vi fick for oss att bestiga lite klippor.

  vi 2.. ser ut som om jag har klippt bilden har och dar, men har faktiskt inte det alls. Jefri tog den pa det viset.


Godnatt allihopa! *smaaaaaaaaack*

!

2010-01-28 @ 13:53:45
Kl ar 07:41, och jag ska alldeles strax fa i mig lite frukost. Igar kom vi iaf en bra bit pa vagen med varat pappersarbete, sa skont att det antligen borjar ga framat. Precis lagom sa har innan jag ska dra. :)
Jag borjar aven ma mkt battre, far ju mina anfall av illamaende da och da men inte som forut. Usch, vad daligt jag madde!

Igar fick jag min bok tillbaks av Jefri.. wohooo! Haha... mkt tjat lonar sig! Battre det an att leta sjalv. :P Men han sager att om han ser att jag haller pa och laser ut den dom har dagarna som ar kvar, kommer han att gomma den igen hahaha... Jag tror bara han inte orkar med mitt gnall sen pa planet, det ar darfor han ar sa angelagen sakert.

usch, nu fick jag ett illamaende anfall igen... bla... och jag har fixat frukost, hur ska jag fa i mig den? :S


p.s ska till stranden nu, reeeeeeeeeeelax! :)




Halloj!

2010-01-27 @ 13:48:47
Det blev ingen film igar, borjade msna med min alskade syster Jen, och dar gick tiden. Kanske idag. Idag mar jag faktiskt lite battre. Har ett litet sug i magen fortf, men battre mar jag iaf. Tur att jag kommer till Sverige en torsdag, sa jag kan ta det lugnt over helgen for pa mandag dar satter jag mig med min syrra Jen for att registrera mig pa arbetsformedlingen och allt jag nu maste gora. Hon ska namligen hjalpa mig eftersom det ar hon som ar experten dar, vill ha pengar foooort. Maste kopa sang, mobiler, vinterstovlar (till mig) m.m. Plus att jag maste satta min pragel igen pa mitt gamla rum. El min och Jefris pragel rattare sagt. Jefri behover bara kasta lite klader har och dar, och handduken efter att han har duschat pa golvet sa har han satt sin pragel. Haha... Den javeln vagrar forresten saga var min jakla bok ar! Han ar sa envis! Och som att jag orkar leta i alla vrar och horn i varat rum.

Kl ar nu 08:06. Min mor tjatade igar om att vi skulle upp tidigt for att ga fixa dom dar papprena vi haller pa med, hon bara "Joanna, kl atta gar vi hemifran!" Jag bara "mm.." Sen nar kl var halv tolv och jag fortf inte hade gatt och lagt mig sa sa hon "Jag gar iaf upp kl 06 pa morgonen ok! Och jag ar klar atta sa vi kan dra, jag vet inte du." Jag -"Ja, mamma du sa det. Jag vet." Kl ett hade jag fortf inte gatt och lagt mig, och inte hon heller och da sa hon -" Du kommer inte komma upp imorgon!" Jag "- ok mamma... whatever...godnatt." Jag satte mitt alarm pa halvsju, gick upp sju och var klar kl 07:45. Hann duscha snabbt, borsta tanderna, kla pa mig, sminka mig, ata ett apple och nu sitter jag har och bloggar och min kara mor har inte ens satt pa sig klader. Jag visste detta, det ar ALLTID sa. Darfor stressar jag inte upp mig. Darfor gick jag upp i lugn och ro. Jag sa till mig sjalv igar, bara for det ska jag ga upp och vara klar innan atta for att se vad hon sager. Och nu sa jag "- Jag ar iaf klar." Hon spelade dum och gick in i sitt rum.. moahahaha!

och nu har jag bloggat klart, och vi ska fortf inte ga an. haha... aja, lite facebook for min del da.
Vi hors sen!



javla bok! javla jefri!

2010-01-27 @ 00:31:44
nej, jag hittar inte min bok och jag orkar faktiskt inte leta ordentligt. Orkar inte vanda upp och ner pa rummet, mar for illa for det. Och om jag bara ligger dar pa sangen och tittar upp i taket sa kommer taket bli suddigt inom 5 min pga att jag haller pa att somna. Och somnar jag nu, 18:47 kommer jag att vakna runt tre pa natten och vara pigg... och illamaende. Och det vill vi inte heller. Vilket gnall det ar pa mig! Haha...

Har satt pa flakten har i vardagsrummet sa matlukten gar bort, och sa tankte jag satta mig har vid datorn och titta pa en film nu! Vilken, har jag inte bestamt an for!

Men usch!

2010-01-26 @ 23:53:47
Fick inget vettigt gjort idag, sa da maste vi tillbaks imorrn. Orkar inte ens ga in pa varfor, och jag tror ingen bryr sig anda.

Nar jag kom hem lagade jag mat, kottgryta med ris. Jag at lite av potatisen i kottgrytan med lite sas och ris. Det gick bra. Det var gott. Men nu tva timmar senare, sa mar jag iiiiiiiiiiilla! Exakt som igar. Igar fick jag inte ner ngt alls, och sen nar val fick det sa at jag en arepa (venezolanskt majsbrod typ) med kalkonskinka och mager ost. Det gick super, jag madde bra och sen lite senare madde jag skit. Ville bara spy upp allt. Och nu ar det likadant. Och varan inneboende som vi har har, star just nu och lagar mat i koket som han ska ta med sig till jobbet och matlukten kommer ut i vardagsrummet dar datorn star och jag star inte uuuut! Lukten ger mig spylust. Sa jakla jobbigt att ga runt och vilja spy all the time men inte kunna det pga jag har gjort det sa svart for mig sjalv att spy. Min krakreflex finns typ inte!  Sa jag vet inte alltsa... jag orkar inte med det har langre! Detta standiga illamaende.
Och att min mamma stressar mig, och ar jobbig som bara hon kan vara gor inte saken battre. Tvartom!

Jag forsoker hitta min bok sa jag kan ga och lagga mig och lasa, sa jag slipper kanna matlukten. Min bok forsvann igar, bara sadar. Forst var det ett mysterium, men jag loste det ganska fort. Jag tankte direkt Jefri! Jag lag namligen och laste lite grann i den nya boken, men sa orkade jag inte lasa mer sa jag la den pa sangen och gick upp. Sen gick Jefri in i rummet, och sen hoppade han in i duschen. Nar jag kommer tillbaks till rummet sa hittar jag inte min bok, och jag letar overallt.. Men eftersom han tog sa lang tid i duschen sa satte jag mig vid datorn (skrev duschen forst haha! min daliga humor!) och glomde jag hela grejen nar han kom ut sa jag fragade inte ens. Idag iaf sa letade jag igen som en galning nar jag kom pa det igen, och han var inte ens hemma i den stunden men jag hittade den inte ngnstans. Sa jag tankte "han kan inte ha varit sa elak att han har kastat ut den genom fonstret val? Nej! Sjalvklart inte!" Sa jag messade honom och fragade om han visste, och han skrev tillbaks bara Nej!. Men jag trodde honom inte sa jag ringde upp, jag bara "Jefri, var fan ar min bok? Den kan inte bara ha forsvunnit sadar! Och jag kanner pa mig att du har ngt med detta att gora." Jefri- " Hehe, japp! Jag gomde den, sa du ska kunna ha ngt att lasa pa planet for du laser ju ut bockerna pa typ 2 dagar och sen gnaller du om att du inte kommer att ha ngt att lasa pa planet ju!" Jag - "men skit i det, sag var boken aaaaaaaaaar!" Jefri - "Icke!" Jag -"hejdaaaaaaaaaaaa svin!" Jefri -"hejda alskling, jag alskar dig, men du kommer aldrig fa veta, iaf inte forren den 3 feb" Jag -"klick"   sa nu var det mysteriet lost, nu galler det for mig att hitta boken, jag sa att jag skulle hitta den men han sa att jag aldrig kommer att lyckas. We`ll see about that!

Nej! Nu kom snubben och fraga om jag kunde smaka av hans kyckling lite for han ar tappt i nasan sa han kanner ingen smak. Blaaaaaaaaaaaaa! Vill inte! *spyr*

klarar inte av matlukten mer, gotta go!

blaaaaa!

2010-01-26 @ 16:07:55
idag mar jag lite battre, men det jobbiga fortsatter anda. Vill liksom bara ligga och sova hela dan, och vila. Men icke, det far jag inte av min kara mor. For vi maste namligen aka in till stan och kolla om KANSKE stallet vi maste till for att fixa lite pappersarbete ar oppet. Det har namligen varit nerstangt, och dom sa igar att KANSKE dom skulle oppna idag. Men det maste vara som hon sager. I min mammas varld, galler bara hennes lagar och regler. Sa da far hon skylla sig sjalv for att jag ar pa daligt humor och otrevlig. Jag behover vila! Det ar inte kul att vakna varje dag och kanna att magen vander ut och in pa sig.

*suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck* sa kanner jag mig just nu, som en stor javla suck!

Sorry for trakigt gnalligt inlagg, men fan sa kanner jag mig. Kan inte latsas och utstrala det jag verkligen inte kanner just nu.

p.s jag har redan last ut en av bockerna min syrra skickade, den var ok. Lite jobbig, lite trakig. Det mest roliga i den var nar bruden i boken som ar gift ar otrogen med en sexig kille, och dom har sex. Och det beskrivs. Efter att jag hade last den biten, tankte jag "lyckost jefri ikvall for att jag laser den har boken". HAHA... :P Fan, men jag maste nog halla mig innan jag laser den andra, annars kommer jag inte ha ngt att lasa pa planet. :S

Hej sa lange... vi far se om jag orkar skriva senare.

Sjuuuuuk!

2010-01-25 @ 15:47:49
Har inte orkat skriva pga sjukdom. I fyra dagar ungefar har jag matt illa, med lust att spy, men skitit i det och forsokt se over det. Igar kunde jag inte stiga upp ur sangen, madde sa daligt. Dunkande huvudvark och magen var i uppror. Hade jag varit en normal manniska hade jag spytt kanske sisdar 50 ggr, men pga min jobbiga krakfobi spydde jag inte ens en liten gang. Blaaaa! Onskar jag kunde vara san som spydde latt utan att bry sig, for att ma battre! Men nej, jag kan bara inte. Idiotiiii! Anyways sa akte vi till sjukan, och jag trodde det skulle vara ngt med blodtrycket, el med hjarnan. Men icke! Jag har magkatarr tydligen. Sa jag fick hem massor med tabletter for det, en behandling alltsa. Dom hjalper. Nar vi akte fran sjukan madde jag bra, men nar jag kom hem runt 18, sa la jag mig och borjade ma daligt igen och hade spyan i halsen igen, sa da tog jag mina tabletter och det gick over. Dackade kl 20:00 och vaknade for en halvtimme sen typ, da var kl halv tio. Behovde verkligen sova. Och idag vet jag inte riktigt hur jag mar, jag mar sadar alltsa. Kanner mig lite halv krasslig fortf, men jag orkar iaf sta upp. Jag ska ga och ta en dusch nu, sen maste jag ivag och gora nagra viktiga saker *suuuuck*! Sen nar jag kommer hem igen, tanker jag fan inte ga ut mer. Och sa maste jag halla mitt illamaende i schack med tabletterna.

Sa nu vet ni, darfor ar jag inte aktiv just nu. Orkar helt enkelt inte, maste ta den lilla orken jag har till att gora annat. Jag maste ju vara i toppform innan 3:e feb.

Sa vi hors nar vi hors. :(

puss pa alla gulliga...

Ingen ork..

2010-01-23 @ 23:42:57

over! Stranden, och allt som maste goras innan resa tar pa en alltsa. I`m tired.

Har anda inget spec roligt att skriva el beratta. Igar hade jag skitkul pa stranden iaf. :)

Ikvall blir det filmkvall for varan del. Men forst, diska och sen duscha.

puss pa alla mina(fem?) lasare... *smaaaaaaaaaack*

I`ll be back..


 jag idag... :)


hej hej..

2010-01-22 @ 13:59:27

Skulle ha bloggat igar, men jag var rena rama Alfons Ahberg. Jag skulle bara gora massor med andra saker forst, och innan jag visste ordet av sa var kl 12:21 och jag blev tvungen att ga och lagga mig for att komma upp vid sju imorse. Och nu ar kl 08:19, och jag ar strandkladd, har kakat frukost och druckit kaffe. Nu vantar jag pa att dom andra ska bli klara... *suck* Alltid jag som far vanta. Jefri ar riktigt langsam pa att gora sig klar snabbt. Det finns inte i hans varld. 
Hudpartierna dar jag brande mig svider inte langre, utan nu kliar dom istallet. Laren, axlarna, ryggen, brostkorgen och ansiktet. Ja, typ hela kroppen. Det kliar och kliar och jag kliar och kliar tillbaks. Jag har inga utslag el ngt sant alls, det bara kliar helt enkelt. Herr Doktor Jefri sager att det beror pa att eftersom jag brande mig, sa haller det pa och "laker" nu typ, sa darfor kliar det. Hmm? Ja, det kanske stammer?

Igar var jag och gjorde massor med saker i stan, gick hemifran runt 11 och kom hem 20:00 typ. Fatta. Var sa trott igar.

Nu ska jag dra ivag, to the beach. Japp, don´t be jealous. ;P

puss!


Brant kott!

2010-01-21 @ 18:26:35
Igar bloggade jag inte mer for jag var helt slut efter allt jag hade gjort, och min kropp sved som faen. Alltsa jag har smort in mig med kanske 10kg hudlotion varje dag. Brande mig verkligen! Men nar man branner sig pa detta vis sa flagnar man for sure.. Och jag vill inte det, sa jag smorjer in mig som fan sa jag inte ska flagna. Och hittills har jag lyckats, och shit vad min kropp och ansikte suger at sig hudkramen. Jag satte pa skitmkt ansiktskram och lat det vara och min hud bara sog at sig det som en javla disktrasa suger at sig vatten. Jag blev helt chockad. Snacka om brand hud som behover fukt hahaha! Jag ar sjuk alltsa... Jag bryr mig inte om hudcancer, rynkor m.m. Fan, kommer ju snart aka till Sverige och dar ar det knappast sa varmt som har. Maste ha lite brand (och otroligt snygg) hud for att orka med den kylan. Och aven om jag brande mig, och det svider som nar man blir av med oskulden sa ar jag anda skitsnygg sa har solbrand. I gotta admit it. Allt ser battre ut, sminket, frisyren, kladerna...allt! Man kan visa sina bruna axlar, sin bruna rygg. Anvanda lite smink och se hur bra ut som helst. Och alla fjunen pa kroppen helt guldgula. ;) Imorrn ska vi till stranden igen, och mina axlar svider fortf. Inte ansiktet el ryggen langre, men axlarna daremot. Men imorrn tar jag nog pa liiiite sunproteccion, och pa det sololja. :P Jag ar besatt!  Jag kommer ihag nar jag och Jen brukade ga till stranden kanske 4 dar i veckan, i rad! Och vi var SA bruna jamt. Det var varat mal. Hahahaha...hon ar minst lika besatt som jag. Det ar darfor vi dor for varandra, for vi ar sa lika. Vi AR sjalsfrander. Imorse berattade jag for Jefri nar jag och Jen brukade ha vara brottningsmatcher nar vi var mindre. Det var sa javla kul. Vi kunde ligga och titta pa tv, och sa helt plotsligt borjade vi sla pa varandra och sen utbrot det hela alltid ut i en stor brottningsmatch, som alltid slutade med att vi var helt svettiga och helt slut. Hahaha... vad roligt det var. Memories alltsa..
 
Och gissa var jag ska nu? Jo, till stan for att fortsatta med mina eviga arenden. Dom tar aldrig slut! Men imorrn ar ett bra avslut pa veckan pa stranden efter en ratt stressig vecka.

Igar sag jag Ice Age 3 med Jefri har hemma.. Den var rolig! I love Sid.

p.s jag raknade upp till 30 raggkommentarer om min solbranna igar. HAHA! Venezolanska man alltsa...

p.s 2. Jag har markt att tjejer i Sverige har borjat anvanda hogklackat, normalt pa stan. Alltsa har i Venezuela anvander brudar hogklackat for vad som helst. Jobba, ga p stan, bio, whatever... Men i Sverige anvande brudar alltid mest hogklackat bara for att festa, men nu verkar det ha blivit "mode" att anvanda det jamt darborta oxa. Snyggt. Men jag ar tyvarr INTE en san tjej, fan... Jag orkar inte ga runt pa stan och shoppa el gora whatever med hogklackat hela dan. Bara nar jag festar typ.. Nej, for min del ar det mina Converse som jag mest anvander typ. Och mina svarta seglarskor. Och om jag anvander hogklackat det for att ga ut pa stan, bio el ngt i den stilen sa maste det vara ngt spec ocasion. Min syrra Jen daremot ar en san tjej, som garna anvander hogklackat no matter what. Hon skulle kunna ha det i krig t.o.m. Haha..

Utseende..

2010-01-20 @ 14:12:55

God morgon ni sota manniskor som laser min blogg! Iaf sa ar det morgon for mig. Kl ar 08:09 just nu. 10 nu.. :P

Nar jag gick upp, duschade jag och smorde in mig rejalt. Vill inte flagna. Jag ser ut som en krafta idag. Och det har aldrig gjort sa ont att satta pa sig en simpel beha. Det sved, och javlades. Hela min kropp svider. Men, knapp som jag ar I giiive! Vill ha mer sol, mer svidande, mera krafta hahaha..  Kanske imorrn igen.

Sitter och sminkar mig, maste ivag och gora lite grejer. Har pa mig dom heta jeansleggingsen som jag fick av min syster Jen.. Jag ar het today, kan jag lova. ;P Behover ingen rouge iaf. Jag ar inte den som gillar att sminka mig naturligt. Jag sminkar mig inte Kissie-style heller saklart, men jag gillar eyeliner och mascara. Det ar det mest naturliga jag kan komma...  Jag vill inte se ut sm ngn javla nyutslagen blomma el whatever, vem fan vill se ut som en javla blomma? Jag vill se ut som en het kvinna liksom. :P Sa ingen "bara lite lappglans och boja ogonfransarna, sa ar jag klar!" shit har inte... Just nu har jag ett eyelinerstreck pa ovansidan av fransraden, och mascara. Och lappglans. Skulle ha rouge oxa, men fan jag ar ju redan en krafta. Nar jag har sakallat "naturligt" smink, da jag inte hinner sminka mig utan bara lite lappglans da ser jag ut som en femtonarig tjej. Och jag ar 23. Jag har nog aldrig fatt hora att jag ar i 20-arsaldern. Folk gissar ALLTID 18 pa mig. Soft, om jag far saga min mening. ;) (Fast mina syskon ar valdigt noga med att papeka att jag ar 23 ar, ibland t.o.m 24!) Haha!

Jag ska rakna hur manga kommentarer jag kommer att fa fran killar idag som har ngt att gora med min solbranna. Nu tanker ni -" sa javla snygg ar du inte horru". Men nej, det handlar inte om hur het jag ar, (vilket jag naturligtvis ar) utan att har i venezuela sa raggar killar pa en ute i stan hela tiden. Ser man atminstone nagorlunda bra ut, sa raggar dom. Varje dag nar man gar ut ar det, -"vad fin du ar!" "Snygging" "Jag ar kar pa nytt" "Var har du varit hela mitt liv" och sa sager killar till min mor nar jag ar ute med henne pa stan svagerska.. hela tiden.. hahahaha men eftersom dom ar forutsagbara (jag har nog fatt mer an hundra kommentarer om hur snygg jag ar i min piercing och hur bra den passar mig) sa kommer jag nog fa hora dessa idag "oj, du snodde visst solen for att anvanda den endast du. Kan man inte fa dela med dig?" "Vad fin du ar i den dar solbrannan" "Vad taskig du ar, du akte till stranden utan mig" "Nasta gang du aker till stranden, ring mig. Har ta mitt nr" osv... jag lovar. Har hort exakt dessa forr, flera ggr. Forutsagbara.. hehehe... Har i Venezuela, har du en dalig dag dar du kanner dig ful osv, och behover fa lite ytlig meningslos bekraftelse for att fa upp "utseendehumoret" atminstone, kla pa er, sminka er lite och ga ut och handla ngt el whatever. Killar ar hundar har. Det ar busvissling har och dar, kommentarer. Det finns dom som ar lite snallare, som bara sager en fin kommentar till en and that`s it. Men det finns dom som ar fracka as hell. Som gar langt over gransen. Har hant mig och majoriteten av tjejerna har. Nar det kommer till tafs, el en acklig "skona brost"- kommentar, da gar det for langt for mig. Jag har haft killar som har pratat med mig, hela vagen bredvid dar jag gar och tjatar om mitt nr osv och jag ignorerar totalt. Jag hatar det! Jag ignorerar alla killar som raggar och haller pa ute pa stan, for ger man dom uppmarksamhet blir dom jobbiga. Men ibland far man verkligen lust att garva at vissa grejer dom sager. For manga ggr ar dom sa roliga med sina kommentarer. Sa nu ska jag dra ivag, vi hors senare.

puss pa kinderna...


Stranden och presenter!

2010-01-20 @ 02:11:29
Kl ar halv nio pa kvallen har. Kom val hem runt halv sju tror jag, var ju pa stranden. Sa sjuuukt harligt! Jattefint vader, allt vara bara suverant och skon och trevligt. Jag brande mig! Det svider overallt just nu, men vill man vara fin far man lida pin. Right?

efter stranden akte vi till flygplatsen, for att mota upp pappas fru som anlande idag. Hon skulle ge mig nagra saker mina 2 alskade syster hade skickat. Josse skickade cola och fruktnappar till mig! Sa sot. Himla gott! Tack Josse! <3 Och Jen skickade ett par jeansleggings ( to dieee for!) Dom satt skitbra, sa heta. I love. Och en jattefin hoodie fran Gina Tricot, som passade sa snyggt med jeansleggingsen. Och sa 2 bocker. Blev sa glad. Tack Jen! <3 Blev sa himla glad. Gillade verkligen allt. :D

Har kommer lite strandbilder. Ska ga och ata ngt nu. Puss pa er!

 Pa vag..

 Alskling och jag!

 Fina stranden vi var pa..

 My man..

 en goood blot puss.. :)

 Min vackra man..


 Livet ar harligt!

 Fin bild, men varning for fettvalk!

Jag ar trott.

The Unrest..

2010-01-19 @ 13:24:41
Kl ar 07:38 har just nu, och jag vantar pa att Jefri ska bli klar sa vi kan dra till beachen. Masta passa pa, vet inte nar jag kommer att ligga pa en strand igen. :P

Igar var jag pa bio och sag The Unrest. Samsta filmen. Saaaamst! Hur blir sana har filmer godkanda for att visas pa bio?? Jag fattar inte..

Hur kan man gora en skrackfilm, utan skrack??? Alltsa, inga spoken el doda manniskor som vaknar mitt i natten. Som man trodde! Hela tiden nar man vantade sig att se den ackliga doda kvinnan vakna upp och stycka manniskor, nar dom satte suspenslaten bakom och musiken hojdes pa ett skrackinjagande satt, ja da hande det inte ett skit! Filmen handlar i stort sett om en demon, som finns i en dod kvinna som vaknar upp och dodar manniskor. Lite som The Grudge, men inte alls likadan. I The Grudge far man iaf se kinesbruden och kinesungen och man blir radd. Men har var det bara en osynlig demon, man aldrig sag. Inte ens hur demonen dodade manniskorna fick man se. Keeeefff! Hur tankte filmskaparen???

  Den har filmpostern ar helt missledande. Man fick aldrig se ngn dod manniska vakna. Man fick inte se ngt alls. "Don`t scream, you`ll wake the dead" Ok, and where the hell were they at under the WHOLE movie?? Sag bara en docka ligga helt still, aldrig ens blinka el ngt.

Rekommenderas eeeej! Ni kommer att wastea pengarna. Jag lovar.

Nu, stranden! Ciao!

Emotofob...

2010-01-19 @ 06:04:29
Jag har ju krakfobi, jag sager ju som om alla vet det. Men jag har det. Jag ar en grov fobi for spyor. Majoriteten av alla manniskor i hela varlden tycker sjalvklart att spy ar ackligt, och att se spyor ute osv oxa ar ackligt. Men that`s it. Folk tycker bara det ar skabbigt, som vilken annan acklig grej som helst. Men jag daremot, jag blir inte bara acklad. Jag kan inte se ngn spy, el se en spya ute el ens hora krakljud. (Nar ngn spyr) Jag sjalv spyr ALDRIG, det kravs mkt for att jag ska spy. Jag har varit sa har typ sa lange jag kan minnas. Iaf f.r.o.m nar jag var nio ar gammal. En dag for lange sen sa sager min bror till mig, "- Joanna, vet du att det finns ett namn for sana som du, som har spyfobi" Jag: "-Va?? Seriost? Sa jag ar inte ensam om den har konstiga jobbiga fobin?" Min bror: "-Nope, fobin heter emotofobi. Ga in pa www.emotofobi.se" Jag: "Ljug inte! Du vill bara att jag ska ga in pa ngn acklig spysida, for att javlas med mig! Du vet att jag svimmar da! Taskigt!!" Min bror: "-Nej, jag lovar. Ga in!"

Sa jag surfar in pa sidan, och ja, mkt riktigt sa ar det en sida for manniskor som har krakfobi. Jag ar inte den enda!! Wooo! Not! Jag vill inte ens ha den har fobin, det ar sjukt jobbigt. Jag ar jatte lattacklad, alltsa grooovt. Jag slutar ata for minsta lilla ackelgrej, men spya. Det ar en helt annan sak. Det ar verkligen en fobi! Jag tror att jag inte har spytt pa typ ett ar. Jag spyr aldrig. I mean it. Jag gor allt, in i det sista for att undvika det. Fastan jag vet att jag kommer att ma battre om jag spyr, sa star jag hellre ut med mitt illamaende an spyr. Nar min pojkvan ar sjuk, och han gar pa toa for att krakas sa satter jag en kudde over ansiktet och haller for oronen det hardaste jag kan. I just can`t.


"Emetofobi är en överdriven rädsla för att spy. (japp, I got that.)

Emetofobi är inte bara en rädsla för att spy offentligt, då kan det istället handla om social fobi. (jag har INTE social fobi, men daremot en radsla for att spy offentligt. Japp, check!)

En del emetofober är bara rädda för att se andra spy, men inte rädda för att spy själva. Andra emetofober är bara rädda när personer med magsjuka spyr, för att de själva kan bli smittade och spy. Om någon spyr av tex fylla istället är de inte rädda, eftersom det inte smittar. " (Nej, jag ar radd for att se andra spy, mig sjalv, spyor ute pa gatan, och ja det med magsjuka stammer oxa. Sa check, and check!)

 Att behandla emetofobi kan vara ganska komplicerat eftersom slutmålet ofta är att framkalla kräkningar. (It aint gonna happen!)

Om emetofober spydde oftare skulle troligen rädslan försvinna. Men vilken emetofob VILL börja spy ofta - även om det innebär att fobin försvinner? (Exakt, not me.)

Vid andra fobier kan det räcka med att gradvis utsätta sig för det fruktade, att exponera sig, för att neutralisera fobin. Vid kräkfobi kan fobin kvarstå även om vederbörande kräks. Att gradvis utsätta sig för egna eller andras kräkningar kan t.o.m. ge en försämring, speciellt om man enbart arbetar med beteendet utan att påverka tankemönster och lära ut och träna sådana strategier. ( Sa alltsa, annu mindre kommer det att handa da att jag botar min krakfobi. Jag tanker INTE spy. Eller sa pa spyor. Det kommer definitivt att ge en forsamring.)

De som drabbas snarare friskare än genomsnittet och kräks mycket sällan. I praktiken kan det vara 15-25 år sedan senaste gången. Ändå handlar livet om att undvika smitta och andra risker förknippade med illamående. Den som drabbats vet att det inte är rationellt. Men det är inte rationella delar av hjärnan som styr. (Sa vadda, are you telling me I`m nuts??)

Hur yttrar sig kräkfobi? Vanligen börjar fobin i barndomen med en rädsla för eget eller andras illamående eller kräkningar. Kräkfobi kan vara baserad på (panik)ångest, ibland i kombination med andra fobier och/eller baserad på fysiskt illamående vilket mycket lätt kan aktiveras. (Japp, nar jag var nio ar. Jag blev magsjuk av att ata lussebullar. Spydde i flera dar. Blev traumatiserad. At aldrig mer lussebullar. Och sen dess har jag haft fobin.)


Följande punkter är vanliga yttringar:
· Känslig mage, direkt koppling mellan tanken "jag är smittad" och reaktioner i mage-tarm. Kallsvett, yrsel, svimningskänsla, känslan av annalkande kräkning mm (check!)
· Ofta överdriven noggrannhet med hygienen så att minsta risk för skämd mat undviks.
(Check!)
· Mediciner och undersökningar som kan ge illamående undviks. (Ja, check..)
· Magsjuka i närheten blir bemött som livsfara. (Verkligen!)

Till det yttre är emetofobikern vanligen välfungerande och lyckas också dölja fobin för arbetskamrater och andra. Många kan leva med en partner som inte vet om fobin.



Emotofobi F.A.Q!

Men ingen gillar ju att spy.
En fobi skiljer sig från en vanlig rädsla genom den irrationella och överdrivna ångest, orsakad av stimuli som är indivudell för varje fobiker.
Till exempel, många människor skulle inte vilja utforska grottor pga rädsla för ormar. Men en del människor med ormfobi (ophidiophobia) är rädda för att gå på trottoaren i Chicagos innerstad eftersom det skulle kunna finnas en orm där.
Så, hundra miljoner människor kanske är rädda för att spy, men de förändrar inte sitt vardagsliv pga det, så som många emetofober gör.
 

Rädslan tar all tid; för de flesta emetofober är den värsta rädslan att spy och inget annat. I vardagligt tal säger många fobiker att de hellre skulle dö än spy. (Vi hoppas att det är en överdrift.) Det är däremot ingen överdrift att ångesten för att spy förstör nästan hela dagen för många fobiker. (exakt..,kunde inte ha sagt det battre sjalv, fast min radsla tar inte all min tid. Och ja, jag har oxa sagt att det skullre do an att spy, men det ar sjalvklart en overdrift!)

Vad kännetecknar en emetofob?
Kostrestriktioner är universella hos emetofober. De flesta emetofober har en lista med mat som de inte äter eftersom de tror att de kan ge matförgiftning; många undviker mat för att de associerar den med någon episod av spyende från barndomen. En del av maten som emetofober undviker har ingen självklar relation till någondera av orsakerna ovan. Eftersom matförgiftning oftast är orsakad av osanitära preparationer och inte fläckig mat så är ofta fobiker skrupellösa hygieniska kockar. (Lättaste sättet att bli av med en emetofob? Slicka på skeden när du lagar mat.) Ironiskt nog blir emetofober ibland misstänkta av andra att ha någon matstörning. (Jag har satt tjock text, pa det som stammer in pa pricken pa mig. Laskigt!!)

Vilka mer saker gör en emetofob?
I mataffären, lutar sig emetofoben försiktigt ner för att undersöka varje apelsin som läggs ner i påsen (de kanske t.o.m. tvättar apelsinerna innan de äter dem också), de sträcker sig längst bak i frysen för att få de "kallaste" varorna, skäller på delikatesspersonalen att de ska skära bort vissa bitar; och vår favorit, tvätta händerna efter ett besök på köttavdelningen. (oh my, ALLT stammer exakt in pa mig. Fast jag skaller inte pa ngn, jag ber snallt. Det ar med att tvatta handerna efter att ha tagit i kott, el ett besok som det star. CHECK!)

Nästan alla emetofober berättar att de inte kan ta hand om sina barn och andra familjemedlemmar när de är sjuka. En del sover i andra rum när en familjemedlem är sjuk. (Ja, och jag skams for detta!)

Hur blev emetofoberna så här?
Många fall av emetofobi startade med en speciellt traumatisk episod av spyende som hände mellan 6 och 10 års ålder. (jag var nio!) De flesta av dessa incidenter kom oväntat. Efter den skrämmande händelsen undvek de flesta fobikerna att spy. Om de över huvud taget upplevde det så var det med otrolig rädsla och ångest. Så de upplevde aldrig att det var normalt att spy.
En del emetofober säger att deras föräldrar inte var stödjande när de spydde som barn, och några säger att deras föräldrar till och med tvingade dem att spy.
Många tror att det handlar om kontroll. Några säger att emetofober vill ha maximal kontroll över deras kroppar, eller att de är making up for a lack of kontroll i situationer som barn. En del experter tror att ångesten över separation från en förälder eller anann älskad person under barndomen också spelar in i emetofobin. En del terapeuter, inte emetofober, föreslår en koppling till sexuellt övergrepp under barndomen. (Majoriteten av emetofober var inte utnyuttjade och till och med en del som blev det tvivlar på denna koppling.)

(Aven har, tjock text pa det som stammer in pa mig!Inte det andra!)

Det mest överraskande faktumet för icke-fobiker är att de flesta av emetofober sällan, om någonsin, spyr.

En del emetofober överlevde graviditet, födsel, blindtarmsinflammation och gallblåseoperationer utan ens en retch. Även om de spydde så gick de oftast igenom varje sjukdom med endast en episod av spyende, jämfört med en icke-fobiker som kan spy upprepade gånger vid en sådan sjukdom. (Många fobiker säger att orsaken till att de spydde var för att de var så trötta över att må illa så att de "gav upp" och lät sig själva spy
. (Japp, sa ar det.)
Fobiker som har spytt efter händelsen som utlöste detta säger ofta att de insåg att det inte var så farligt att spy, men senare återkom fobin - ofta redan samma dag. (sa sant! Check!) 

Även fast de inte är vana att spy, kan emetofober stressa sig själva till en sån ångest eller verkligt illamående bara genom att umgås med människor med magproblem. Så fort någon i samma rum klagar på maginfluensa får emetofoben panik. (cheeeeeck!) 

Varför spyr inte emetofober så ofta?
Svaret är inte klart. Många emetofober är väldigt skickliga på att slåss mot illamående. De kan berätta för dig att de mådde väldigt illa men lade sig ner tills illamåendet passerade. En del använder medicin mot illamående som Tigan eller Compazine. Andra har tricks som isbitar. En del påstår att deras år av rädsla har gjort att de inte kan spy. En del försöker bomba sitt immunsystem med vitaminer och örtmediciner. Den mest troliga orsaken är denna: Då dessa människor blev fobiker eftersom de hade höga spytrösklar när de var små så kan man tänka sig att trösklarna blivit ännu högre vid vuxen ålder. (Tjock text, jag!)

Nästan alla fobiker förmågan att motstå the urge att spy väldigt lång tid, tills illamåendet passerar. (Det finns även fobiker som försökt spy men inte kunnat.) Detta leder till frågan om spyende är en helt ofrivillig kroppslig aktion.  ( Sa check..! Jag lider av migran. Men jag spyr ALDRIG utav det. Far lust, men kan och vill ej.)

Så vad är det för fel med att ha emetofobi? De låter som om några människor har hittat ett sätt att aldrig spy på.
Problemet är att emetofobi tar upp mycket tid och energi av personen som lider av det. Det finns en konstant mental stress av oro när någon kommer spy härnäst. Det är en tyngd som aldrig tas bort i en fobikers tankar. Det är fantastiskt att någon som inte har spytt på 20 år kan vara oförmögen att njuta av en måltid för att de är rädda för att spy. Den första saken i en bönelista hos en religiös emetofob är fortsatt skydd från den fruktade sjukdomen.
En del emetofober berättar att de spottar i toaletten efter varje besök, som en offergåva till "spy-gudarna". Det sägs att de flesta emetofober avundas de som spyr utan ångest. (Bara det i tjock text stammer, inte det andra alls. Sa knapp ar jag inte.)

Emetofobi kan även leda till dåliga matvanor: några emetofobers ovanliga matintag är kanske inte så välbalanserade och näringsrika; standardkost, kanske bara lite mer troligt att orsaka matförgiftning, skulle vara hälsosammare. De flesta fobiker håller sig undan från mat som någonsin har orsakat dem illamående. En del uppmärksammar till och med mat som de åt och sen spydde upp även om de tror att maten inte var orsaken. ( precis.. check..)

Kanske ett trakigt inlagg for alla, men jag kanner bara att jag var tvungen att skriva ner allt det har. Det ar ju min blogg sa.. hehe... Det har ar grovt. For mig. Kande att jag var tvungen att skriva av mig det. Kanske personligt, men det ar inget jag doljer. Jag gar ju inte och sager till alla att jag har krakfobi. Men det ar inget jag doljer heller.

Sa nu vet ni det. Min familj vet, och Jefri. Och dom star ut med det. Varje gang vi tittar pa film, och ngn spyr sa tacker Jefri for mina ogon, och sager till nar det ar over. Och nar jag ser en spya pa gatan el whatever med ngn av mina syskon sa kollar dom pa mig och ba titta inte! Sa bara mina narmaste pallar, och gor undantag for mig. Och varnar mig osv. Det ar skont. Det alskar jag dom mer for. :)


Ja, knappt men sant! Har val inte alla hastar hemma typ? :P

Kl ar 12:30, maste sova for imorrn blir det stranden! Godnatt.






Handelselost!

2010-01-18 @ 18:39:55
Jag har inte orkat skriva! Sorry.

Igar skulle jag ha legat pa stranden vid denna tid, men nej ngt hande som jag inte orkar beratta el skriva ner for varje gang jag tanker pa det blir jag grymt irriterad och far tillbaks besvikna kanslan jag hade igar nar vi var tvungna att vanda innan vi ens hade kommit fram till stranden. Usch, vad arg jag var. Men nu har jag kommit over det, men pallar ej skriva om det. Imorrn ska jag iaf till stranden pa riktigt, och jag lovar att jag kommer att komma anda fram!

Min helg har varit sa slapp. Har bara verkligen legat och titta pa film heeeeeeeeeela helgen typ. Har iofs gatt ut och atit, men i stor del bara tittat film. Har hunnit med att se Pulp Fiction,(skitbra) Fighting(halva, skitbra), I am Sam(sa bra!), Zombieland(halva, oxa jattebra) Danceflick(saaamst!) och Mina jag och Irene(jattebra).


Sa jag har egentligen inte mkt att beratta. Idag steg jag upp sju och sa har jag varit och fortsatt med mina arenden. Kopte ett sott, enkelt rott diadem oxa.  Nu ska jag aka med Jefri till en skoaffar och kopa ett par skor jag vill ha.

Smell you later! <3

R.I.P

2010-01-16 @ 22:38:26
Kl har ar 16:32 just nu, vaknade vid 14:00!!!! Fatta! Men vi gick iofs och la oss kl 06 imorse, hehe... For vi kollade namligen pa Pulp Fiction. Jag har redan sett den ett hundratal ggr, men man kan omojligt trottna pa en sa bra film. Och jag ville att Jefri skulle se den, for jag visste att han skulle tycka om den. And guess what, he looooved it. Hehe.. det ar sant. Han tyckte den var fet. Jefri ar att svar med filmer, nar han inte tycker om dom sa dackar han och jag hatar det! For han sager inget typ som att "-Alskling, filmen suger kan vi ga och lagga oss istallet, el kanske se en annan innan jag dackar?" Nej, han bara somnar. Sa jag vill alltid hitta en film som haller hans intresse och aven mitt, sa att vi kan kolla pa hela. Pulp Fiction fangar vem som helst! Var ett tag sen man sag den, men fyfan vad den ar bra! Idag har vi planerat att bara kolla film oxa, och forsoka lagga oss nagorlunda tidigt, for imorrn vid 06 maste vi upp for att dra till stranden. Jag har tjatat sa mkt om det, sa det finns ingen chans att jag forsover mig.. Men jag undrar hur jag ska orka stiga upp, om jag lagger mig 5? Well, spelar roll. Upp ska jag iaf. Sova kan man gora sen!

Sa fran det ena till det heeelt andra, idag nar jag holl pa och lagade lite mat sa ringde Jefris mamma honom och berattade att en nara van till Jefri dar han bodde forut hade dott. Sa hemskt. Jag larde oxa kanna honom, jag brukade alltid ga pa deras basketmatcher. Sa sjukt. Han var pa en fest, och sa borjar nagra gang pa festen tjafsa och sa kom pistolerna fram och dom borjade skjuta hejvilt, sa Jefris kompis som hette Lewis gomde sig. Sa nar skjutandet var over sa kom Lewis fram och sa till sin van som han gick pa festen med att dom skulle dra. Dom hade precis kommit, men deras festlust osv gick over efter handelsen. Sa precis nar dom ska dra, sa ser 2 av snubbarna fran en av ganget det och tror att dom ar fran andra ganget men att dom hade gomt sig sa da borjar dom skjuta. Den ena hade en vanlig pistol, sa han skot sonder Lewis van, och den andra snubben hade en fucking javla bossa typ. Sana som lamnar stora hal i manniskor. Och han skot Lewis i ryggen. Han skot ett stort hal i hans rygg. Fatta!! Jag faller en tar, for det ar sa hemskt! Lewis var en kille pa 20 ar, som varken anvande knark el var inblandad i gang el gangbrak. Inte heller gjorde han olagliga grejer. Han var en normal ung kille, som gillade att festa, spelade basket och pluggade. Som vilken normal ung kille som helst. Han var aldrig i problem el ngt alls. Men bara for att en annan snubbe trodde han var ngn annan sa blev han kallblodigt mordad. Sant gor ju bara sa man far ont i hjartat och man blir sa trott. Sa trott pa denna fara man lever i varje dag. Att unga killar gar runt med pistoler, knivar och javla bossor. Jag tanker pa hans mamma, och syskon. Han var san gullig och hederlig kille, han tog sa bra hand om hans smasyskon. Dom dog for honom. Och mamman ska vi inte ens snacka om. Tank er deras smarta. Usch!! Jefri berattade att Lewis levde, han lag dar pa marken med ett hal igenom sig men han levde. Men nar ambulansen kom fram och forsokte gora allt for att han skulle palla med att aka till sjukhuset och bli omhandertagen sa dog han. Han orkade inte mer, han dog helt enkelt. Inte sa javla konstigt. Men sa javla sorgligt. Han var en av dom mest gulligaste killarna jag larde kanna av Jefris vanner. Han t.o.m lekte med Jefris syrra ibland, och stod ut med att hon drog honom i haret och allt sant. Han var ju san med sin lillasyster oxa.
Man far persektiv pa sina problem alltsa. Man kan losa alla problem, forutom doden.


Rest in peace Lewis. :(  (den andra killen kande jag inte, men rest in peace du med Lewis kompis!)

 
Lewis ar han med bla troja. Han med rosa t-shirt ar hans van som var med, och som oxa blev ihjalskjuten. R.I.P!

Cigg, och ont i hjartat.

2010-01-16 @ 04:27:22
Sitter har och roker en "Hollywoodfru cigg"  som jag kallar dom haha... En san dar lang, smal "kvinnlig" cigg. Kopte ett sant paket idag, ville testa dom. Hehehehe... Inget fel pa dom iaf!

sitter och tanker pa att jag hatar nar jag har en "tycka synd om ngn"-kansla. Inte tycka synd pa det elaka sattet, som "gud, vad den patetiska tjejen/killen har daligt sjalvfortroende och darfor klankar ner pa andra, tycker synd om henne/honom"-sattet. Utan det har ar mer "tycka synd om pa ett ont i hjartat" - satt. Jag har den kanslan just nu, and I hate it. For jag far inte bort den, och det ar sa manga faktorer som gor att jag tycker annu mer synd om personen. Far sa ont i hjartat att jag inte klarar av det, det ar nastan sa jag grinar. Sa grovt ar det. Det ar skit jobbigt!! Jag skulle bara vilja skaka av mig kanslan, men kan inte. Spec nar personen ar sa snall och gullig mot mig nu, och ja, jag ar tyvarr blodig sa da blir jag svag och personen kommer at mig. I hjartat. Och sa ser jag massor med grejer runtomkring mig som gor att "tycka synd om" -kanslan blir annu starkare. FAN! Far t.o.m tarar nar jag skriver det har, det ar jobbigt som fan. Bla... Jag kan inte for ngt i varlden ta bort kanslan. Kan inte. Och kan samtidigt inte forklara den har kanslan for en annan person som inte kommer att forsta mig, och bara tycka typ att "ja men ratt at manniskan". Sa jag skriver ner det i min blogg for att fa ur det lite, men jag ar sjalv med mina tankar om det. Sa nu kan jag inte heller lata bli att vara over snall tillbaks mot personen. :/
Jag ar nog den blodigaste, mest sentimentala personen jag vet. Jag har aldrig traffat el lart kanna ngn som ar det mer an mig. Antagligen finns det det, I`m not saying att det inte finns. Men JAG vet ingen.

Nej, usch... Nu ska jag leta upp en film att titta pa, som kan fa mig pa andra tankar.

ciao, tills vidare mina kara lasare.

I´m singing in the rain...

2010-01-15 @ 23:41:55
oj oj oj, what a day. haha later som om jag har gjort skitmkt men nope! Igar kvall sa kande jag och jefri att vi antligen kunde andas ut.. efter allt det jobbiga som har varit. Vi gick in pa en jattebra sida, med massor med filmer gratis med spansk subtitles. Vi kollade pa Me, myself and Irene.  Fanns massor att valja pa, men Jefri hade inte sett den och jag berattade hur rolig den var sa han blev sugen pa att se den. Iaf, det hela slutade med att vi gick och la oss 4 am! Och idag var vi helt avsvimmade fram tills hela tolv! Jag skulle ha stadat, men pallade ej. Istallet gick jag upp, drack te och har suttit och last olika bloggar hela dan typ. Bloggarna jag mest laser ar, Kenza, Foki, Gaybloggen, Jennifers (min syrra)  Shannon(min nastan syrra oxa) Blondinbella, Bobby, Emmelist, Sune, Cassandra (en gammal skolkompis) Paow, Dennis M, och nagra till. Och ibland gar jag in pa olika bloggar, men nar dom ar for trakiga gar jag ur. Annars hamnar dom pa favoriter... hehe... Jag undrar hur manga som laser min? Hur kollar man sina besokare?

Idag lar det bli en sen kvall oxa, men imorrn MASTE jag upp och stada. Det ar inte stokigt, for allt ar pa sin plats osv. Nej, det ar det att det ar smutsigt. Alltsa golvet ar helt lortigt, och det ar damm overallt. Kan inte ha det sa, jag far fnatt av det! Klarar inte av att se golvet sa ackligt... sa ja, stadning imorrn vare sig jag gar upp 06:00 el 13:00. Och pa sondag ska jag njuuuuuta av stranden. Kommer att finnas bilder! :) Mer om det da.

Jag har biljetterna i min hand i detta nu, kollar pa dom och tror knappt det ar sant. :D I`m happy!
Igar berattade aven Jen att hon ringde migrationsverket och dom hade sagt att det ar klart att jag ska kunna aka tillbaka till mitt land. Vare sig jag har varit har i vackra Venezuela tva el tio ar.  Sa allt ar verkligen kirrat.  Nu har presidenten har tagit tillbaks elgrejen, sa nu far alla el som dom ska. Haha... aja, bra I guess. Chavez ar dum i hela huvudet.

 Sa kanner jag mig just nu... ;) Om det borjar regna har, kommer jag att ta ett paraply och harma Gene Kelly, for sa lycklig ar jag.

Kirrat!

2010-01-15 @ 03:19:52
puuhh... vad trott jag ar. Har varit och gjort massor med saker idag! Och knappt atit eftersom jag inte har hunnit. Hann ata tre tuggor av en pasta med pesto som jag gjorde, och nyss at jag tva mackor med philadelphiaost pa. Jag har haft ont i huvudet heeeeela dan. Den borjade runt 14, pga hunger och nu ar kl 21:37 och den haller i sig fortf. Efter 2 huvudvarkstabletter pa 400mg! Shit alltsa, min migran ar for mkt.

Nu har vi iaf kopt biljetterna! :D Den 3:e aker vi. Ar sa glad. Och problemet med mitt pass har aven det lost sig, det har ar sa meningen alltsa. So meant to be. Langtar som en dare.

Imorrn ar det fredag, och jag kan ta det luuuugnt. Ska bara upp och stada typ, sen nada. Jefri ska aka till jobbet och saga upp sig, plus hamta sista lon. Perfa ju! Blir nog en lugn helg tror jag, fast pa sondag ska vi 2 dra till stranden hela dan. Ser framemot det som fan. Nasta vecka maste jag ta itu med ytterligare lite mer stuff, men aven da ska jag passa pa och aka till stranden igen. Kanske pa torsdag. We`ll see.

Har verkligen ont i huvudet, sa jag orkar typ inte sitta har. Ska hoppa in i duschen, sen ta en till huvudvarkstablett. Sen soooova! :)

Jag ar sa lycklig just nu.




Kisses to you all! Godnatt.

arenden, arenden och ater arenden!

2010-01-14 @ 16:53:52
Nu ar kl 11:19 har, och jag ska ivag. For ytterligare lite mer arenden! Ska betala halva biljetten oxa, tror jag iaf. Massor att gora! Har inte ens atit, men det ar bara bra. :P

Later!

Good news!

2010-01-13 @ 23:42:55

Da ar man klar med alla arenden! Har sjukt ont i huvudet. Billigaste biljetten vi hittade gick pa 14 miljoner. Bolivares alltsa, det ar val runt 6000kr for bada, om valutakonverteraren raknar ratt. Det ar nada jamfort med vad dom kostar i Sverige, dar dom kostar 10tusen var och en men har ar 14 miljoner bolivares anda en hel del. Men smakar det, sa kostar det. Sa ja, det blir val dom antar jag. Jag har tankt pa det har med mitt pass, vi fragade och dom sa att om jag bara var svensk alltsa inte hade dubbelt medborgarskap kunde jag aka utan problem. Sa, jag tankte att fan jag behover val inte saga till ngn att jag har dubbelt medborgarskap? Min syrra Jen, har oxa det men hon akte anda utan problem alls. Dom kollade inte ens upp det. Och det ar fan inte mer an ratt att jag far aka helt enkelt. Sa jag kor pa. Det ar inga problem, bara om jag gor det till ett. :D Och ALLA ar positiva till det. Att det ska ga. Jag mejlade pappa och fragade vad han tyckte och tankte, och hans svar blev "- Alskling, kop biljetten och ak bara. Love you/pappa"  hahaha, sa ja. Jag kor pa, som sagt. (oj, vanta nu ringer det har...) Det var min mor som talade om for mig att hon och Jefri haller pa och bokar biljetterna till 3:e feb!! Woohoo!! :D Sa ja, det verkar som att det blir den tredje vi aker, och ar framme den fjarde. Suverant. Det ar perfa, for da far jag lite tid pa mig att gora nagra saker innan avresan liksom. Som att t.e.x fixa en resvaska. En har vi redan, som ar min. Men vi maste fixa en till Jefri. Och sa maste jag till stranden saklaaaart! haha... maste aka lite brunare iaf. Ar inte alls brun, har inte ens bikinilinjer langre. Sa vit ar jag. Och jag kommer ju att komma till kyla, och massa blekfeta manniskor som gar runt pa gatorna sa gar jag dar helt solbrand och snygg. ;) Sen blir det val solarium for min del igen. Det ar en av grejerna jag kommer att sakna harifran, mojligheten att aka till stranden narsom. Det ar lite synd faktiskt, hoppas att kylan har lugnat sig tills jag kommer. Och sen vill jag att hela feb och mars flyger ivag sa april kan komma med varen. Min pojkvan ar redan vackert brun naturligt, sa han tanker inte pa sant hehe... fast det skulle han nog inte gora ens om han vore vit tror jag. 

Det ar val det, vad mer liksom? Ska val kopa nagra saker som inte finns i Sverige, och ta med mig. Finns en intimtval som jag alskar. Den ar verkligen sa bra. Battre an Lactacyd, och den finns tyvarr bara har sa jag maste kopa 2 atminstone innan jag aker. Sa, resvaska, intimtval och strand. ;)
Tar val oxa med mig ngt venezolanskt godis + snacks. Vet bara inte vad?

Nu ar jag sa trott i ogonen, dackar pa plats snart. Men vill inte sova! Maste spara mig till ikvall, kl ar nu 17:56.
Kl 00:00 stangs elen av i hela omradet. Och aven pa naromradena. Tills kl 04:00. Da satts den pa igen. Kul va? Ja, det ar varan gamle president det. Jag ar sa stolt, over honom och det han gor med varat vackra underbara land. Verkligen. I mean it. N O T. Han kan verkligen ga och do, han kan folja med Fidel Castro tycker jag. Usch, vad jag ogillar den dar j*vla gubben! Han sitter sakert i sin stora mansion, med riktigt fint fungerande el. Kollar pa tv, surfar pa natet. Varmer mat i mikron. Fast anda sa tror jag inte det, for den dar gubbjaveln verkar inte veta hur man roar sig. Han vill bara gora allt elandigt. Jag skulle kunna skriva ett sa langt inlagg om honom, men nej det later jag vara till en annan gang!

puss pa nosarna!


Tjo!

2010-01-13 @ 14:36:13
Snart ar jag klar, ska namligen ivag for att gora ett par viktiga arenden. Kolla lite flygbolag osv... Jag har aven riktiga problem, inte bara i-lands. :) Fast det ar inte problem egentligen, det ar bara kul for det innebar ett steg narmare Sverige.  ;)

Ja, gott folk. Jag forstar inte varfor man som president i sitt eget land vill forstora just sitt egna land. Jag menar presidenten har inser inte vilket javligt fint land det har ar, och att det finns massor med fina manniskor och Venezuela har en fin kultur. Det ar sa fint och bra har pa manga satt, men presidenten vill forstora det verkar det som. Nu har han borjat ransonera ut elen. Vad tycks?? I nagra timmar tar han bort elen fran oss och da ar kolsvart overallt. Kul! :/ San ar han liksom, han vill sa garna kora diktatur med detta land. Trakigt, for det har ar en utav dom basta landerna att turista i. Jag rekommenderar varmt att aka hit som turist, for att semestra. Men inte bo...

Iaf, nu ska jag sminka klart mig. Sen bar det ivag.

Ciao!

I-landsproblemen hopar sig.

2010-01-12 @ 23:13:35
Tjejen som fixar mina naglar ar bortrest. Hon kommer hem typ i slutet av jan. Kuuuul for mig! NOT. Hade tappat 3 utav 5 naglar pa vansterhanden, sa da tog jag bort dom resterande 2, vilket var valdigt latt eftersom dom anda var ratt losa. Men pa hogerhanden ar all intakta. Inte ens losa. Snyggare kan det ju inte bli... el? Fulare menade jag nog. Det ser skit fult ut med ena handen med naglar och andra utan. Sa nu maste jag ta bort alla fran hogerhanden oxa, kan inte ga runt och se ut sa har. Hellre har jag korta vanliga naglar, an sa har. Och det ar inte det lattaste att ta bort dom, det gor ont m.m. Men nu ar jag pa G, har fatt av mig en. Far val vanta till slutet av jan, for att gora om dom fran borjan *suck*... maste iaf fixa dom innan jag aker till Sverige. Ja, som sagt i-landsproblemen forfoljer mig. hehehehe....

Kl ar 17:35 har just nu, ska snart till banken en snabbis innan dom stanger for att fixa ett arende. Ar sa hungrig, har bara atit en minimal arepa (ett majsbrod kan man val kalla det pa svenska, det ar ett typiskt venezolanskt matbrod) idag med philadelphiaost pa. Och druckit tre koppar kaffe. Vet inte vad jag ska ata. Pannkakor? En frukt? Vi far se. Kanske bara blir en macka. Vilka problem jag har elhur? *rolls eyes*


woohoo! fick bort annu en nagel. 2 gone, 3 to go. puuh...

tudeluuuu!

bra OCH anus..

2010-01-11 @ 23:24:16
Idag har det varit en helkonstig dag. Fick en liten "dalig" nyhet, kande mig bara helt nere och blaaaa. Men sen snackade jag med Jen och Josse och fick upp modet lite och madde lite battre och tankte att allt ska ga bra.
Iaf sa ar biljetterna fixade! Wohoo! En helt suveran nyhet, enligt min asikt. :) Nu bara vara 100% saker pa att jag fan kan aka utan ackligt fittvenezolanskt pass!

Har ont i huvudet av allt stress jag har haft idag, har inte sovit sa bra heller. Sitter just nu och kollar dom mest ekonomiska priserna for biljetter till Sverige. Den billigaste jag har hittat hittills gar pa nastan 14miljoner bolivares! Det ar inte SA ekonomiskt, men men... Vi ska iaf fortsatta kolla. Jag och min mor ska in till stan pa onsdag-torsdag for att ga direkt till flygbolagen som finns har och kolla om det kanske ar billigare att kopa dom dar direkt, el att man kan hittar ett litet billigare flygbolag. We`ll see.





Man gor det sa enkelt man vill for sig sjalv, sa enkelt ar det. Och jag ar samst pa att gora saker enkla for mig sjalv, nej, nej Joanna maste alltid ga den harda svara vagen! Det ar INGET jag skryter om, el alls gillar hos mig. Jag maste andra pa det. Snarast!

and Shannon, later ju som en jattebra idè men hur ska det ga nar han inte kan svenska och du inte kan spanska?? Hahaha.... antligen kommer vi att bli ett par igen. Efter alla ar. ;)


:)

2010-01-11 @ 03:29:53
Har matt ratt bra idag, tagit det lugnt med Jefri bara. Stort honom och tvingat honom att ta en bild med mig medan han har suttit och spelat datorspel, alltsa storde jag honom lite hehe... Duschat, atit (ytterst lite) hehe... Och snackat med mina alskade syskon Juan och Jen.

Imorrn galler det, da ska det "allvarliga" snacket tas upp. Sager hon ja, da ser jag oss i Sverige i slutet av jan - borjan pa feb. Ngt annat finns ej, det finns inte ett nej.


Tankte ga och lagga mig och kolla lite pa tv nu. Pis V!


  
"- Men assa vanta Joanna! Jag kommer att forlora juu!"


  "- Ok da, men fort!"


 
Och sen gav jag upp, och nu har jag lagt mig for att titta pa tv. See ya! ;)


Beautiful with Me'shell Ndegéocello! 2 olika grymma varianter.

2010-01-10 @ 19:47:18

Den har laten ar fran filmen Lost and Delirious. Den ar sa otroligt bra. Har i 2 olika underbara videos. 

Jag menar alla ar vi lite kara i Rob Pattinson efter Twilight - sagan. Da ar denna film sa ogongodis, och laten passar valdigt bra in. Sexy boy!






Och har har vi da fran filmen, Lost and Delirious. Ihopklippta scener fran den filmen. Men det ar bara halva laten till halva klippet, sen ar det ngn annan lat en anda, wunderbar.
Den ar underbar.


Mens=lojlig.

2010-01-10 @ 19:27:30
Varfor blir man sa lojlig nar mensen ar pa besok?? Jag blir sa hemskt lojlig! Jag grater for allt, och igar ska vi inte ens tala om. Kande varldens kansla av hopploshet. Kande att sverigeresan inte skulle bli av, att mitt liv var piss. HAhahAH! Lojlig var namnet! Nej, men idag kanns det helt klart battre. Mensen framkallar alla sorters kanslor hos en, man kanner sig kat, osexig (bra combo!), sentimental, hopplos, ful och fet, allt det varsta man kan tanka sig. You girls know what I`m talking about right? ;)

Sen att se pa sorgliga filmer ar det basta, far da kan man grata ut utan att verka knapp. Jag valde en bra film for detta igar. Lost and Delirious. OMG! Den grater jag som en galning pa aven nar jag inte ar inne pa min lingonvecka, da skulle ni ha sett mig igar. Heeeemskt. Efter filmen var mina ogon helt svullna. HAHA! Det ar sant. Jag grat kanske var femte minut. Precis varje gang jag slutade grata och torkade bort tararna sa hande det ngt i filmen och da grat jag some more. Jag rekommenderar den sa starkt. Den ar sa braaaaa!!

Och idag ska jag se Precious, har laddat ner den. annu en gratfilm? vi far se.
Puss pa er!



 Den far +++++ av mig!

J*vla mens!

2010-01-09 @ 23:49:40
Har precis fatt min mens, har varldens mensvark. Sa jag ar inte direkt pa ngt stralande blogghumor. Istallet drar jag ut en svang (inte ut och festa) och sa far vi se om jag mar lite battre senare.

See you.

Wanted!

2010-01-09 @ 00:35:02

THAT´S RIGHT, BITCHES!



Madrom, och Avatar.

2010-01-08 @ 19:10:06
Hade varsta mardrommen inatt!! USch! Dromde att jag + hela min family + pojkvan var i ett hus. Vi liksom satt och chillade, pratade osv. Det var bade Sverige och Venezuela (ja, i drommar ar ju allt mojligt!) sa helt plotsligt nar vi sitter dar sa bryter sig 3 snubbar in. Med pistoler och allt, och borjar sikta pa oss och ba -"satt er alla pa en soffa!" Sa medan dom haller pa, ser dom inte mig (vet ej varfor, drom ar drom) sa jag smiter in i rummet dar Yoel (min systerson) sitter och leker. Han var typ 8 manader i drommen, och han ar egentligen inte ens en manad. Sa jag tar honom och bar med mig honom ut, och smiter. I varsta paniken for vad dom har snubbarna kan tankas gora med min familj sa borjar jag plinga pa alla dorrar i hela byggnaden och ber om hjalp. En snall tant slapper in mig, och da ringer jag polisen. Sa typ fem min senare kommer EN polisman och utan pistol ens! Och nar jag forklarar hela situationen sa sager han till -" Nej, jag kan inte hjalpa dig. Jag vagar inte." Sa drar han. Och jag blir helt hysterisk, och borjar grina och vet inte vad jag ska ta mig till. Sa jag borjar ringa polisen igen, och det tutar upptaget hela tiden. Sa jag pratar med tanten, och sager till henne att ta hand om Yoel, att jag maste radda dom andra. Yoel dackar i min famn sa jag lagger honom i sakert forvar, och gar upp. Sa nar jag gar upp sa ser jag att dom har slagit blodig min syster Jen, och aven min bror + pojkvan och da forvandlas jag till varsta killing machine helt plotsligt for att jag blir sa forbannad! Jag lyckas sno at mig en pistol (lat mig paminna er, det var en drom! Haha) och borjar skjuta dom har 3 snubbarna sa som varsta galningen. Blodet bara sprutar ner allt och mig sjalv. Sen nar alla ligger pa golvet helt doda, sa sitter hela min familj och stirrar pa mig och jag tillbaks pa dom med varsta psyko ogonen och helt nerblodad. Sen helt plotsligt sa faller jag ihop och svimmar, och da vaknade jag. Skiiiiit hemskt!!! Vaknade med varldens obehagkansla alltsa.
Undrar varfor man har sana har mardrommar alltsa?

Igar var jag iaf och sag Avatar! F I N A L L Y! Kan ni fatta det el? Haha... Den var sa bra som jag forvantade mig, och som alla sa. I loved it. Jefri alskade oxa den. Han satt helt koncentrerad hela tiden. Jag grat lite, jag blev radd. Jag blev glad. Jag bet pa naglarna. Jag skrek till ibland ba "neeej!!" och ibland "jaaaaaa!" Helt tagen var jag. Skitbra. Jag skulle fan hellre bo i Pandora an har pa jorden. :) Och aven igar nar det har gatt ett litet tag, sa var bion fullsatt. Jag kan tanka mig James Cameron, hur han sitter dar helt nojd och miljarderna bara regnar in i hans konto. Han skrattar hela vagen till banken och tillbaks hem. Han sover nog med ett leende pa lapparna. Efter Titanic och Terminator-filermerna sa tankte han "Ja, jag har ju fortf MKT pengar kvar fran dessa miljardfilmer. But you can never have to much! Och jag har ju slosat en del, nej jag tror jag slanger ihop annu en genialisk film sa far vi se!" Och sa bam gjorde han det, och sa fick han annu en superhit. Annu en miljardfilm. Och eftersom han star for budgeten sjalv, sa ar det annu mer pengar till honom. Sjukt. Att man sjalv inte foddes med den talangen och kreativiteten? Det maste vara underbart att vara en filmmaker alltsa. Att gora en film. Nar den tog slut sa klappade alla i biosalongen, sa jag stallde mig upp och ba tack tack, och bugade. Jefri bara garvade. Hehehehe... fast flera stod ju upp sa alla markte inte. Men jag sa till Jefri, "-James Cameron kunde iaf gora sa, stalla sig upp och saga tack tack och buga. Grymt ju"

Nu vill jag se Ninja Assasin!

En bok...

2010-01-07 @ 17:31:34

Kanner mig helt stressad! Planerna ar nu att jag ska aka till Sverige, sa fort som mojligt. Helst i slutet av jan, el borjan-mitten av feb. Och innan dess maste jag ta reda pa foljande.

  •  Om jag kan aka till Sverige utan problem, efter att ha bott har i 3 ar. Alltsa, om dom slapper ut mig fran Venezuela utan venezolanskt pass. (Borde ju INTE vara ngt problem tycker man!) Men jag maste vara 100% saker pa att det gar bra, inte sa att jag aker till flygplatsen med min biljett, helt lycklig och sen nar det ar dags att checka in sa ba "Nej, tillbaks med dig javla svenne! Du ar fast i Venezuela!"
  • Fickpengar! (Det loppet verkar redan vara kort, kan jag ju saga pa en gang. Men lite hopp kan man ju alltid ha kvar)

Allt det andra, tar jag reda pa nar jag val ar i Sverige. Det jobbigaste ar forsta punkten, for allt ar stangt har tills pa mandag. Svenska ambassaden har i Caracas oppnar pa mandag, och da ska jag vara den forsta att ringa och ta reda pa detta viktiga! Och om inte dom kan ge mig svar, sa aker jag in till stan till Immigrationsverket och tar reda pa det dar. Svar ska jag ha!! Jag hoppas sa innerligt att svaret ska bli "- Det ar klart du kan aka till ditt "hemland" utan problem, med ditt svenska pass! Det ar ju ologiskt att du INTE ska kunna! Ak du, hejda!"

Jag ar sa excited. Jag ar verkligen det.
MEN, det finns ett men. Min pojkvan ska med mig, och min familj i Sverige och alla hans vanner ar jattepositiva. T.o.m hans egna mamma ar super positiv och glad for hans skull. Men saklart, finns dom har negativa pessimistiska (stavning?) manniskor som borjar med "Hur ska han gora med spraket? Tank om han inte trivs? Tank om han blir deppad? Tank om, tank om, tank om!!"
Alltsa jag vet ju detta, men vi har snackat om det. Det ar ju inte heller som om att vi precis har lart kanna varandra heller, vi har varit tillsammans i 2 ar och bott ihop. Sa vi kanner varandra ratt bra, och vet allt om varandra. Han ar verkligen inte typen som blir deprimerad heller. Han har latt for att anpassa sig, och vi 2 har gatt igenom sjuka grejer ihop och overlevt! Vi har haft det kampigt och verkligen varit pa botten, men kampat oss upp. Han ar jatteivrig for att fa borja plugga svenska, och han lar sig fort.  Och han gillar kyla, stora jackor osv.. haha! (till skillnad fran mig!) Han kommer jattebra overens med min familj, spec med min alskade syster Jen. Dom ar fan bastisar. Dom brukar t.o.m mobba ut mig, det sager val allt? Och sen, vem kan bli uttrakad nar man bor med Yoel? :) Vi 3 har bott ihop forut och haft det superbra. Sen, alla hans vanner sager till honom att aka harifran ar det basta han kan gora. Typ att har finns det inte mkt framtid, pga var president. Och det ar sant! Venezuela i sig ar ett underbart land! Med underbara strander, och platser. Regnskogar m.m. MEN, presidenten Chavez forsoker ta efter sin idol Fidel Castro. (Kubas foredetta president) Han vill bli diktator. Han vill styra Venezuela med jarnhand-handske (whatever, ni fattar). Sa han borjade ransonera ut vatten forst, nar han hade trottnat pa att leka med manniskors liv genom att gora detta sa borjade han ransonera ut elen. Helt sjukt. Han vinner ju valen med fusk oxa, det ar det som ar sa synd med det har landet. Att lagen ar helt korrupt, presidenten ja allt som styr landet. Allt ar korrupt. Sa alla sager till Jefri, du gor ett bra val genom att aka bort harifran. Folk sager att det har landet gar under. Vilket ar javligt sorgligt tycker jag, for jag ALSKAR Venezuela. Det ar ett underbart land med underbara manniskor. Jag har mkt fina minnen harifran. Har traffade jag likosm the love of my life Jefri. Jag kommer att fortsatta komma hit sa mkt jag kan, men jag blir nog kvar i Sverige sen. Jag hoppas saklart att Jefri oxa blir lycklig dar med mig. Jag tror att lar han sig spraket, sa ar allt darefter "en dans pa rosor." :) Klart han kommer att sakna sitt Venezuela, fan jag kommer att gora det definitivt. Men man kan ALLTID aka hit pa semester i 3 man, och det a lot. Sa ja, positiv och se allt det ljusa och alla hjalps at och sammanhallning sa kommer allt att losa sig. Det ar vad jag tror.

sorry for sa langt inlagg, och lite politiskt och t.om trakigt. Men det ar sa mkt i mitt huvud just nu, och jag kanner att bloggen ar ett satt for mig att slappa ut lite av allt jag har inom mig. Bara skriva av mig. Och det hjalpte! Folk som ar negativa forsoker get to me, and sometimes they do. Men nu kanns allt som om det bara rinner av mig fakiskt, kanner mig lite lattare. Kanns att det har kommer att funka sa bra, det kommer att bli som jag vill. Jag ar lycklig. :)

 


MJ ar perfekt

2010-01-06 @ 23:12:27

Ja, Michael Jackson gjorde verkligen ett suverant jobb med att handplocka sina dansare infor hans This is it- tour.
Kolla bara pa detta klipp. Men ar man sjalv perfekt, sa blir allt man gor lika perfekt.
And Michael is beyond perfect.


To be fat or no to be...

2010-01-06 @ 18:51:33
Hejsvejs!

Herregud, vad jag har kant mig slapp dom senaste dagarna. Orkar knappt stiga upp ur sangen. Fattar inte varfor, innan och hela dec var jag pigg som en larka och steg upp tidigt och var igang. Efter nyar har jag varit SA trott, haft mkt huvudvark och bara kant mig slaaaaapp. Jag vaknar tidigt pga att min pojkvan maste upp och jobba, men jag somnar om pa en gang nar han drar och sa orkar jag nada. Forut steg jag upp med honom, vi kakade frukost ihop och allt. Men nu, jag orkar knappt saga hejda till honom! Han liksom "Hejda alskling! Jag alskar dig!" och sa en stor fet puss.. medan jag " ..... jag..... alskarzzzzzz...." Vet inte vad det ar. Idag vaknade jag halv elva, skitsent for att vara jag. Brukar ju ga upp runt sju. Senast atta. Tycker inte om det! Sen ar jag seg hela dan. Vad kan det bero pa?? Kommande mens? El att man forsoker komma in i rutin igen, men det ar svart?? Vet inte.
Har borjar folk att jobba osv, pa mandag. Och da maste jag bli pigg igen! For da ar det massor med saker som ska fixas infor Sverige-resan. Men jag har ju torsdag - fredag- lordag - sondag for att komma igang igen, sa vi far se hur det gar. Nagra tips for att bli pigg och fa energi???


Jen, det ar inte sa att jag tycker att Beyonce ar en gudinna. Menade mest for hennes utseende. Hade inte sett Iluminatifilmerna med henne, sag dom nyss. Sa ja, hon ar lite av en horunge alltsa. Men jag tycker fortf att hon ar het, och sen sa tycker jag om hennes latar. Jag kan inte bara ta bort det, att jag gillar hennes latar. Men jag har ju openmind, jag later mig inte domineras sa latt! ;) sa ta det med en nypa peppar. hahahaha... :)

Och apropa att se ut som en gudinna, jag kanner att jag maste banta infor Sverige -resan. Typ ga ner nagra fem kg till. Jag vager 62 just nu, och ar 167 lang. Vet att det ar en bra normalvikt, men jag kanner mig inte nojd till 100 %. Jag kanner mig tjock igen.
Forr vagde jag ju 86!! Och gick ner till 60 kg. Nu over julen har jag gatt upp 2kg, och det kanns som om jag har gatt upp 10kg!!  Jag vill ALDRIG mer bli som jag var forut, det ar min storsta skrack typ. Tyvarr, sa styrs mitt sjalvfortroende av min vikt. Tyvarr. Jag erkanner det. Jag ar inte som dom dar manniskorna som sager om sig sjalva "Big, beautiful and damn proud of it!" Nej, jag ar den som haller med nar ngn sager "You can never be to skinny or to rich." Alltsa det ar klart man kan vara for smal, och det ar oxa fult men jag haller mer med den andra statement an den forsta. San ar jag. Jag ar nojd med mitt ansikte, men min kropp daremot. Det ar dar min standiga battle ligger. Jag vet att det ar sorgligt, men jag kanner att den dan jag vager 56kg, har opererat mina brost sa kommer jag att vara nojd. Sa enkelt ar det. Det ar enda sattet for att JAG ska kanna mig fin. Jag ar ju ratt nojd nu med, men inte som jag vill vara. Inte 100%nojd. Fattas 50% for att jag ska vara 100%. Och alla sager jamt, gud vad du har blivit snygg och smal. Jag far verkligen hora det all the time, jag sager det inte for att typ "skryta" el ngt i den stilen. Utan for att det ar sant. Jag blir ju sjalvklart hur glad som helst, jag blir det verkligen. Men jag kanner att jag maste acceptera mig sjalv forst, utseendemassigt innan jag kan ta in hur fin alla andra tycker att jag ar. Ytligt? Ja, kanske men det kanns mer som en battle for mig for battre sjalvkansla for det ar ngt som ar hur viktigt som helst.
Sorgligt, patetiskt, men sa sant.

 ja, dar ser ni. I mitten ar bilden da jag vagde 86kg, och alla dom andra ar nu nar jag vager 60-62.


 bilden med rod klanning ar fran nyar 09, 62kg. Och den andra, ja ni vet... 86 tjocka ackliga kg. Pa 167 cm. Usch. Har inga andra "fettobilder" an, men jag kommer att publicera mer "fettobilder" sen nar jag kan. Mer helkroppsbilder osv.

Gnalligt...

2010-01-06 @ 01:21:16
Guuuud vilken slapp dag jag har haft idag! Verkligen bara slappat hela dan. Kanner mig otroligt seg. Och sa har jag ett magont som vagrar ga over!

Gnall, gnall och gnall ar vad jag har att rapportera idag.

Har ingen recension over Ninja Assasin som jag sa garna ville se, for alla filmer var slutsalda igar! Buuu! Verkar som om det inte ar meant to be for mig att ga pa bio!? Blir aldrig av!! Vill fortf se Avatar som alla har sett, och nu aven Ninja Assasin. Om det blir av att jag ser dom ngn j*vla dag, sa skriver jag vad jag tyckte.

Nu ska jag forst roka en cigg, sen ata ett apple.

Sa lange lamnar jag er med en j*vligt bra lat, med en j*vligt heting till kille.   Maxwell - This womans work.


Och kolla den har super duktiga killen som gor en cover av samma lat! Han heter J'Sun pa youtube. Kolla in hans andra jattebra covers, som Butteflies av kungen Michael Jackson och Halo av gudinnan Beyonce. ;)


Annu en ointressant fragelista!

2010-01-04 @ 21:20:00

For dom som vill lasa! :)

Namn
: Joanna
Kallas för: Joa, tolip!
Stjärntecken: Skytt
Höger eller vänsterhänt: Hoger
Piercingar: Ovanfor lappen.
Tatueringar: Tva stjarnor pa handlederna.
Längd: 167
Skostorlek: 39
Hårfärg: Valdigt morktbrunt, nastan svart.
Fräknar: Inte!
Motto: Pengar ar till for att slosas! :P
Kär? Absolut!
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja, i Jamaica el Amsterdam. Ehh... haha!
Tycker du att du är attraktiv? Ja, men jag har ju mina dagar alltsa.
Dricker du? Ol, cider, vin, vodka... det mesta!
Röker du? Ibland, forsoker dra ner.
Vilket schampo använder du? Garnier Fructis
Vilken parfym använder du? Celine Dion parfymen och en som heter soft musk.
Vad är du rädd för? Mkt! Smakryp, spoken, hoga hojder.
Gillar du att tvätta? Nej, men det ar ett nodvandigt ont.
Gillar du berg- och dalbanor? Självklart!



Senaste

Filmen du hyrde? Har kan man typ inte hyra filmer, man koper dom. Billigt, sa de gor ingen skillnad. Skonare att inte behova lamna tillbaks.
Filmen du köpte?  Bruno och Saw 6. Japp, har ar det pirat som galler. :P
Låten du hörde: Esther Dean ft Chris Brown - Drop it low.
Låten du laddade ner? Whitney Houston - I wanna dance with somebody.
Personen du ringde? Jefri.
Personen som ringde dig? Jen.
TV-program du såg? Religious - en dokumentar om religioner med Bill Maher. Sa bra!!
Person du tänkte på?
Tva killkompisar som heter Leo och Daniel,  inte for att jag gillar ngn av dom pa det sattet, utan for att dom gor sa knappa saker jamt!

Favorit

Låt: Jackson 5 - Can you feel it. Esther Dean ft Chris Brown - Drop it low.
Sak att göra: Ga pa bio. Umgas med pojkvan + familj.
Sport: Skulle inte tro det va?
Dryck: Kaffe och Cola!
Kläder: leggins! Och converseskorna.
Film: Dagboken, saklart! 
Bil: Ager ingen.
Serie: Greys och Desperate Housewives, Beverly Hills (nya versionen) Scrubs m.m.



Har du någonsin

Gråtit över en pojke? Japp! Undrar vilken tjej som inte har gjort det?
Gråtit över en flicka? Ja, fast inte pa samma satt som for pojken.
Ljugit för någon? Ja
Varit i slagsmål? mmm, tyvarr.
Blivit arresterad? Nej!
Träffat någon från internet IRL? japp!



Antal

Gånger du varit kär?
2
Gånger ditt hjärta brustit? 0
Hjärtan brustet på grund av dig? Oj oj... Inte sa att jag ar varsta casanovan, men ungefar 5 hjartan kanske? :/ Inget jag ville.
Tjejer du kysst? hmm... 6-7 tror jag.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ingen typ, har dom pa facebook och sa men inte sa att vi pratar varje dag. Men en i sana fall, mitt ex. Han pluggade i samma skola som jag, och vi har fortf kontakt.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ingen aning.



Senaste

Boken du läste? sa lange sen! Linas kvallsbok 1 - 2. Rekommenderar den!! Av Emma Hamberg.
Personen du fick e-mail av? Facebook
Personen du fick brev av? Ingen, sist jag fick ett brev var jag nog tonaring. Typ tretton - fjorton.
Personen du fick sms av? Min kusin.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Laaange sen, men snart sa. :)
Saken du köpte? Diadem med fjaril pa.

Vad har du gjort idag? Stadat, tvattat, duschat och gjort mig iordning. Atit oxa.
Brukar du svära mycket? Nja.. Sadar.
När stiger du upp på morgonen? 6-7, om jag har ngt att gora. Vilket ar nastan varje dag. Men annars runt nio.
Vad har du på dig? En rod kofta, jeanskjol med natleggings och roda converse.
Vad ska du göra ikväll? Ga pa bio star pa schemat!
Vad är du allergisk mot? Korsbar.
Var har du ont? Just nu, ingenstans.  
Använder du hårspray? Nope.
Kan du stå på händer? Nej.
Håkan Hellström eller The Ark?  Bla, som pest el kolera. Men da far det val bli The Ark.
Salt eller socker? Socker
Gillar du ketchup? Gillar? Jag ar beroende.
Är du glad nu? Ja!! :D
Var du glad igår? yes!
Vad dansar du till? Reggeaton, RnB.
Stockholm är… ? Var jag kommer ifran + en underbar stad.
Göteborg är… ? Rolig stad!
Kan du sjunga? Ja, men jag suger pa det.
Spaghetti eller makaroner? Spaghetti.
Land du vill besöka? Kan bli en lang lista, men nagra ar Amsterdam, Jamaica, Thailand, Italien, Mexico... and the list goes on and on!

Nu ska jag pa bio! PoK! Kopiera listan om ni vill.


Cleaning lady!

2010-01-04 @ 13:34:13

Jag skrev i ngt tidigare inlagg att jag var ett stadfreak. Well, I wasn`t lying. Det ar storstadning pa G. Sen nyar har jag inte stadat, och det ar skit ackligt har (utspilld champagne, leriga skor. Ingen bra kombination!) tankte passa att ta bort julpyntet oxa. Vet inte nar det ar lagom att gora det egentligen, men I give a f*ck. Jag tar bort det idag!

Senare ska jag pa bio med Jefri, Oscar och Oscars nya flickvan. Vi ska lara kanna henne idag. Spannande. :) Vi ska Ninja Assasin. Jag ville ju sjalvklart se Avatar, men dom har redan sett den (dom javlarna!) hahaha! Sa jag blev nedrostad. Tre mot en. Tack Jefri! :P Men pa torsdag har min askling lovat Avatar. Vi far val se, kanns som att det inte ar meningen att jag ska se den.. hahaha...

Bockerna jag valde igar blev tyvarr inte Twilight-sagan. Jag tankte att eftersom jag anda aker sa snart till Svennelandet, sa kan jag lika garna kopa alla 4(?) darborta och lasa dom da. Nej, det blev tva av Katarina von Bredow. (1.Racker det om jag alskar dig? 2. Som om ingenting) Och en som heter Leontines langtan, kommer ej ihag forfattare. Dom tre fangade mitt intresse. Hoppas dom ar bra.

Imorrn blir det strand for min del! wiiihooo! (vad ar det for gladjerop?)

I feb aker jag till Sverige. Sa glad!



Nu, storstadning! Puss!






 
Den har ska vi se idag! En liten trailer. Ser den inte spannande ut?? I like!

....

2010-01-03 @ 22:53:58
omg.. twilight bockerna ar jattebilliga! What to choose?!

ljuva bocker!

2010-01-03 @ 22:52:50
jag ar sa bast! Jag kom just pa en sak. Stod och lagade mat, och nar jag lagar mat och ar ensam sa vandrar mina tankar alltid ivag. Sa borjade jag tanka pa Sagan om dom tva tornen, sag den namligen haromdan. Tankte iaf att filmerna ar ju jattebra men att jag aaaaldrig skulle palla lasa bockerna. For langa, och trakiga. Jag skulle trottna sa hart. I just know it. Trots att jag alskar att lasa. Jag laste sa mkt forut, jag verkligen alskar det. sa nar jag borjade tanka pa bocker sa kom jag pa varldens grej! For mig alltsa.. hehe.. Att den nittonde jan kommer pappas fru hit till Venezuela for att halsa pa sin familj, och min familj hemma i Sverige har fragat mig vad jag vill ha darborta ifran sa att hon kan ta med sig det till mig. Och jag har sagt, lite klader som inte finns har, svenskt godis m.m men hade heeelt glomt bort BOCKER! Jag vill ju sjalvklart ha bocker!! iiiihhh! Klart det finns bocker har i Venezuela, och sjalvklart kan jag lasa alldeles utmarkt pa spanska. Men jag vill inte. Jag gillar det inte, far inte samma kansla. Jag vill ha bocker pa svenska. Tur att jag kom pa det nu sa jag hinner saga det till min syrra. Men det far nog bara bli 2-3 bocker pga overvikt etc.. Men anda! Svart bara att veta vilka tre jag ska valja. Ska jag valja Twilight-sagan? El ngn annan vanlig roman? Vad ska jag vaaalja? Ska ga in pa cdon.se och lite andra sidor och valja mina tre bocker och sen skicka dom till min syrra. :) Far se vad det blir.

Aterkommer senare med mina tre val. Ar helt excited. haha... Hoppas bara inte min syrra ba "nej, det racker med allt det andra du har bett om." hahaha...

b b b boooooring!!

2010-01-03 @ 20:35:35
Idag ar jag nog inte sa nere langre, hehe... Jag ar bara sa uttrakaaaaad! Finns miljoner saker jag skulle kunna gora for att fa tiden att ga typ har hemma, men jag orkar inte. Jag orkar inte stada el ngt sant i den stilen, ar for rastlos. Jag skulle vilja gora ngt kul. Inte sitta har hemma och traka.

blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Min blogg blir lidande pga mitt humor. Tyvarr. :/

Deppigt var det har...

2010-01-03 @ 03:35:40
sitter har, roker en cigg och surfar runt lite pa olika bloggar. Kanner mig faktiskt lite nere... :/ Inte kul.

blablablabla... skulle vilja aka till typ Thailand, el ngt sant fint land dar man kan ha en skon solsemester. Visst kan man det aven har, men det blivit liksom att har bor jag. Ar inte turist langre, det ar roligare att vara turist nastan.

Men det ar inte darfor jag ar nere.. haller det nog for mig sjalv.

Ska se om jag kan ladda ner ngn film, ngn san dar feel-good movie som kanske kan muntra upp mig. We´ll see.

God fortsattning...

2010-01-02 @ 18:57:20
 gott folk. :) Oj oj.. sorry att jag inte har uppdaterat men jag skrev ju faktiskt att jag nog skulle komma tillbaks 2:dra jan. And here I am.

Nyar da, middag hemma och sen lite Skype med familjen hemma i Sverige. Sen satt vi bara och drack, pratade lite och vantade tills kl slog 12. Nar kl slog 12 sa var det gott nytt ar, och sen lite "pudra nasan" och sen ivag till fest. Vi akte hem till Leo, och dar festade vi till kl halv atta pa morgonen. Jag var heeelt slut. Jag hade verkligen inte trakigt, men det fanns ett par tillfallen dar jag inte orkade helt enkelt och satt i jatteskon fatolj och holl pa att somna. Pa riktigt, sa tillslut ryckte jag upp mig och borjade dansa lite och dricka for att bli pigg. Tog jattelite foton, man glommer liksom i allt festande och ju fullare man blir sa ar inte snack om att ta kort ens. Inte for mig iaf. Sa iaf nar vi kom hem, gick vi hem till Henry for att kissa m.m och sa forsokte vi hitta ngnstans att ata frukost pa men det var mindre lyckat for INGET var oppet. Vad forvantade vi oss? Forsta jan kl atta pa morgonen liksom... Sa da sa vi hejda, time to sleep och gick. Jefri och jag at lite potatisgratang har hemma, och sen la vi oss. Runt tio. Vi sov nonstop till kl 18:45. Jaaavlar. Helt morkt ute nar vi vaknade, vi vaknade hungriga som vargar. Duschade, kladde pa oss, borstade tanderna och sa drog vi till Mcdonalds men dar var det FULLT med folk. Kon var tusenfotinglang och jag var for hungrig for att stalla mig dar, sa da drog vi vidare mot nasta Donken, men same shit there. Till slut blev det Wendy's. Det ar som Mcdonalds. Finns i USA. Vi at, och sen hemat igen.

Sa nu idag, vaknade jag halv tio. At frukost. Tvattade. Och nu kl 13:14 orkar jag antligen skriva. Jag ar fortf helt slut, och hela min kropp ar om. Kanns som om jag har haft brottningsmatch med ngn. Har sa ont. Tog en alvedon for att se om det gick over, lite hjalpte det men jag behover nog massage! Far nog tala med Jefri om det.. 

Idag vet jag inte vad jag ska gora, det ar ju trots allt lordag. Jag skulle faktiskt vilja ga ut, men har nada med pengar. Men vi far se.... Nu borde jag ga och duscha, men det kravs en javla mkt anstrangning sa jag tror jag gar och lagger mig och kollar pa tv en stund och sen duschar jag.

Puss pa er alla.


 jag och Jefri.. <3 Nyarsoutfit!

Gott nytt ar!

2010-01-01 @ 00:49:05
Nu har vi sagt gott nytt ar och skalat med family hemma i sverige genom Skype. Skitbra! Kl har ar 19:10. Sa an ar det ett par timmar kvar for oss! :)


Bild pa mig i min nyarsoutfit kommer sen.


Gott nytt ar allihopa! Hoppas ni festar sonder er, I know I will! <3





RSS 2.0