hooost host..

2010-04-27 @ 23:30:46
Hej hopp! Har varit så sjuk senaste dagarna, så jag har liksom inte orkat med att blogga. Har fått en bakteriell luftvägsinfektion så jag ligger hemma sjukskriven med antibiotika. Har verkligen genomlidit pest! Nästan 40-gradig feber, och ont i halsen. Hosta, och även en ögoninfektion. Helt stööört! Men nu, nu börjar jag må så mkt bättre. Har kvar lite hosta, och liiiite feber då och då. Men annars mår jag prima skinka. Antibiotikan har gjort sitt jobb, och sakta men säkert dödat den här bakterien jag hade.

Man har iaf betalat hyra nu, och köpt busskort och allt livsnödvändigt. Imorrn blir det till att storhandla för kylskåpet stårt tomt.

När fan ska man ta och sätta igång att städa???? Jag har 100kg smutstvätt att ta mig igenom oxå. *suck*
Och det här hemmet behöver en rejäl rengöring och städning. Tvätten kommer jag nog att ta itu med på söndag, med Jefri. Och städningen har Jen och jag kommit överens om att ta nästa helg, kommer att bli så fint och fräscht här!

sjuuuuuk!

2010-04-22 @ 21:42:20
ja, jag sa ju att jag skulle uppdatera lite oftare nu. Det har bara gått 2 dar sen jag uppdaterade. :)

På bara dessa 2 dar, har jag gått och blivit sjuk. IGEN! På typ en och en halv månad har jag blivit sjuk tre ggr. Förkyld alltså. Hur dåligt immunförsvar får man ha?? Min bror tror att det beror på omställningen från Venezuela hit. Jag har ju bara varit här i 2 månader, och vädret är så jädra omständligt här. Ena dan är det jättevarmt och skönt och andra dan typ snöar det! Så det får mig att bli sjuk. Igår mådde jag verkligen shiiiit. Feber var femte minut, plus halsont m.m. Men idag mår jag betydligt bättre. Har iaf tagit det lugnt hela dagen, vilat och druckit varmt vatten med citron, ätit apelsiner osv. Imorrn ska jag göra samma sak, för på lördag ska jag festa! Då måste jag må prima skinka.

Var ska man gå och festa någonstans då?

Uppdatering... fem år senare..

2010-04-20 @ 19:35:33
Jag har inte skrivit på år och dar. Fy för mig. Men ärligt talat, har jag inte haft ngn lust. Har liksom bara glömt bloggen. Ska försöka ändra på det. Det är kul med blogg, men jag är lite lat när det gäller att uppdatera.

Jag har inte så värst mkt att berätta egentligen, inte så att det har hänt ngt stort el av relevans. Jag kan ju berätta att jag har fått praktik på Åhlens sminkavdelning, i skanstull. Det är väl det största. Jävligt kul tycker jag! Ska bli spännande. Hoppas bara att jag får ett jobb där sen. Vill ju inte praktisera förever liksom.

I helgen gjorde jag väl inte så mkt, tog det lugnt i fredags och i lördags var jag förbi syrrans jobb. Aarts som ligger på Åsögatan. Jättemysigt, blev kanske lite väl full men det kunde inte hjälpas med alla goda drinkar som hon gör. Jag söp oxå Linda och Shannon som var med under bordet. Haha!
I helgen blir det fest oxå igen, det ser jag framemot som fan!

ja, jag ska verkligen försöka med mer regelbunden uppdatering. (säger jag till vem? ingen läser min blogg ens.. haha)

nu, dricka en treo. Mitt huvud sprängs snart. (gå inte och skvallra nu...)

RSS 2.0