Bloggdesign...

2009-12-31 @ 18:30:55
Hittade denna bloggdesign sa lange. Tills ngn hjalper mig att gora en riktigt snygg personlig design. Ngn som staller upp?? Gratis...? Jag ar kass pa det har med bloggdesigner, sa ja, behover hjalp liksom.

Sov nada!!! Nu ska jag borja fixa infor middagen. Potatisgratang m.m ska goras. Kl ar 13:00. Maste vara klar med middag, lite stadning, iordninggjord och allt innan 18:00. We`ll see hur det gar for mig.

Senare lagger jag in bild pa min nyarsoutfit. ;)

Smell you later!

Hair and pain!

2009-12-31 @ 14:05:59

Sitter har, kl ar 08:12. Har precis fixat mitt har, bara fonat och plattat. Det gjorde ont! Det brande lite och sen nar han drar borsten vid haret som tacker oronen sa skrapar borsten mot oronen gang pa gang och det gor svinont! Men vill man vara fin far man lida pin, som sagt. Borde ga och lagga mig och sova ngn timme till, men det ar inte sa latt. Ar inte somnig langre.

Sa igar, var jag i stan en snabbis. Kopte bara tva diadem, en med en sot fjaril pa och en med en ros. Och en rod fjarilsring som jag ska ha med min outfit. Har liksom redan kopt allt sen borjan av dec, thank god. K A O S pa stan.

Har fortf ingen aning om vad som hander inatt. Var festen ar, el ngt overhuvudtaget. Men vill inte planera. Det far bli som det blir.

Tankte ga och lagga mig och forsoka sova aven om jag inte kan, for annars vet jag att jag kommer att angra mig ikvall nar jag sitter dar och kanner mig dasig och bara vill till sangs och festkanslan inte infinner sig. Har hant forut, det ar inte som nar jag var 15 langre. Da brukade jag festa tva dar i rad fastan jag hade stigit upp 5 pa morgonen innan. Somn var inga problem. Nu ar somn ngt jag inte kastar bort bara sadar, I value it. Hehe... Blir sa, jag blir nastan inte ens full langre for jag klarar inte av baksmallan sen. Nar jag var 15 var det -"Baksmalla, vad ar det? Keep on partying"

NU ska jag ga och lagga mig. Far val give it a try, om det inte gar sa gar det inte.
I'll be back.




 
Har ar mina fina diadem jag kopte, och min fina ring. (Och mina ursnygga naglar!) ;)
sorry for bildkvaliten men orkade inte anstranga mig!


Orka!

2009-12-31 @ 06:17:28
Skrev ett inlagg om idag, och redan da nar jag skrev det kande jag mig oinspirerad. Och sa rakade jag radera det! Hur dum far man bli?!?! Sa, whatever dudes. Tanker inte skriva om det. Jag skriver imorrn innan allt det galna borjar och jag inte har ngn tid att skriva alls. :)

Halla, jag vill ha en fin blogg. En fin design, med bilder pa mig sjalv osv... Hur faaan gor jag? Vem kan hjalpa mig??? Nar en blogg ar designad ser den finare ut, och mer valkomnande. Sa har som min ar, ar ju bara fult och trakigt juuu! Help me! Jag skulle jattegarna gora den sjalv, for jag ar valdigt picky. Men om ngn kan hjalpa mig att komma igang och sa!? Pleaseeeeee!

hetsigt!

2009-12-30 @ 01:21:02
javlar, vad trott jag ar. Skulle kunna dacka pa plats. Det ar inte latt att shoppa, och fa pedicure och manicure allt pa samma dag sa har nar folk ar helt ivriga infor nyar. FULLT i stan, och i alla frisorsalonger. Men fick allt gjort iaf. Skooont! Men imorrn maste jag stada, och sen ga och handla mat till nyarsmiddagen. Bla. :/ plus fa mitt har fixat. Det ar inte latt att vara snygg. ;) Blev iaf helnojd med mina tar och naglar.

Jag far min mens i borjan av jan, men symptomen borjar redan nu. Har alltid varit sa. Blir grinig och seg, godissugen och kanslig som faen redan 2 veckor innan. Kanner hur lattirriterad jag ar. Min kara mor gar mig pa nerverna. Men jag snaser inte at henne el sa, forsoker att inte ens visa min irritation for det ar ju anda inte hennes fel. Forsoker att inte ta ut mitt daliga humor pa ngn, men oj vad svart det kan vara ibland att inte gora det!! Jag far verkligen kampa emot. Da och da, pallar jag inte och sa snaser jag! Haha... Usch vad hemsk jag maste vara under min lingonvecka. El jag vet att jag ar det, for min pojkvan har bekraftat det. Hehe.. :P Och idag, tjejen som fixar mina naglar fick en trakig nyhet och sa borjade hon storbola. Jag blev skitradd forst, for hon laste ett sms och sa tog hon sig for ansiktet och borja stort tjura. Tydligen sa hade hennes svarmor dott, som hon var jattenara. Bara sa dar. Hon var inte ens sjuk. Laskigt alltsa, och stackars henne. Iaf sa fick jag pga min kommande mens lust att grina oxa. Men fick svalja hart. Kan ju inte borja grata sadar, dom skulle alla kolla pa mig och ba "eh... varfor grater DU?" Men SA sentimental blir jag. Grinar for minsta lilla, utan att overdriva. Det ar sjukt jobbigt.


Nu orkar jag inte skriva mer, ar for trott. Kl ar atta, och jag ska ga och lagga mig och sova. Har ingen kraft kvar.
Godnatt.

populariteten stiger.. :P

2009-12-29 @ 14:47:10
aha jag AR poppis. Hahahaha...! Idag loggar jag in och sa har jag fyra kommentarer fran fyra olika lasare. :) Kul att ni kommenterar!

igar blev det inge Avatar. For min sega (men valdigt alskade) pojkvan hade fortf inte kopt kladerna han ska ha pa nyar. Sa igar skulle han bara ga och kopa det "snabbt". Vi blev kvar till nio pa kvallen ungefar i affaren!! Sa, ja vi missade filmen. Traaaakigt, for nu kommer jag inte se den forren i jan. :/ well hell, sant ar livet.
Vi ar inte ens klara. Om en timme ungefar ska vi dra till stan for att hitta en vast at honom. Jag har varit klar med mitt sen borjan av dec typ. :)

Det har med photoshop. Finns det ngn bra sida dar jag kan ladda ner det? Gratis, aven om det san dar trial da man far prova pa det i en manad gratis och sen betalar man. Vill bara testa det, ar det svart att hantera? Skulle bli jatteglad om jag fick lankar dar jag kan ladda ner det programmet, och att ngn kanske forklarade hur man gor sen? Ar det svart att fixa och trixa med bilder sen? Tacksam for tips och svar!!


Nu ska jag ga och se efter om den har en lucka for mig pa frisorsalongen sa jag kan pedikera my ass off. Well, my feet rattare sagt. ;)

PoK!

Jag ar poppis

2009-12-28 @ 21:54:18
Jag har typ fem lasare pa min blogg. Haha! Men det ar ju faktiskt sant! Och det verkar som att jag har 6 lasare nu. Kul ju! hahaha... ;) Om nagra manader kanske en sjunde smyger sig in? Ja, vi far se. Haha! Det ar iaf alltid kul nar folk kommenterar, vare sig det ar elakt el snallt. En kommentar ar ju anda en kommentar. :P
Tar inte at mig sa mkt av elaka saker. Alla har ju ratt till egna asikter, right?

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen gora mig iordning lite. Sen Avatar!

Helt ointressant!

2009-12-28 @ 15:41:55

Fordriver tiden lite innan den slar 10:00 am.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
 Guayana, via New York. Cayenne via Paris. (it's a french domestic flight!) En resebok hehe..


2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En resvaska. Jag ska inte resa ngnstans, kan verka som det. Resebok, resvaska. Men det ar en slump bara. El ar det signs?? Pa att jag borde aka till Sverige snarast? Tal att tankas pa.. ;)


3. Vad var det senaste du såg på tv?
Beverly Hills 90210


4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
09:56 (09:53, nastan!) ;)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Fagelkvitter i massor.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Den 26:e. Haha, har inte orkat ga ut sen dess. Och da satt jag i parken med massa kompisar och drack lite.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Bio pa natet. Reserverade biljetter till Avatar.

8. Vad har du på dig?
Svart Michael Jackson t-shirt och svarta leggings.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Minns ej!

10. När skrattade du senast?
Igar, nar Jefri (min pojkvan) jagade mig runtomkring vardagsrummet for att kittla mig. Jag ar valdigt kittlig, och han tycker det ar roligt. haha.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En stor Stockholm - tavla och tva souvenir tallrikar fran Grekland och Cypern.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Hmm... I venezuela ser man ngt konstigt varje dag. Men inget jag kommer att tanka pa nu. Kanske en tjej i for stora higheels, och for kort klanning. Hon sag konstig ut. Som en tolvaring som har klatt ut sig.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Ser det inte som en utmaning. Sa, inget.

14. Vilken var den senaste film du såg?
Bruno. Ni vet, en av Sacha Baron Cohens alias. Rolig, och skruvad som faaan!

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Oj! Kan bli en laaaang lista. Men det forsta jag skulle kopa, 2 lagenheter. En har i venezuela, och en i sverige.

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Att jag har en sjuk fobi for spyor, smarta och fetma. Bara mina absolut narmaste vet det.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Kan bli annu en lang lista. Men en sak star det, da skulle det vara att ta bort Chavez som president har i Venezuela. Skulle bli ett sa mkt battre land da.

18. Tycker du om att dansa?
Jaaa! I loves it!

19. George Bush?
Lika dum som Chavez. Han var ett konstigt val for president.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Flickan:
Jayme Pojken: Jason

Det gor inget om ni kopierar listan. Den ar inte min. Ni far garna gora det.
Nu ska jag ga och vacka min pojkvan.

09:56! (Den ar 09:53) Nastan. :)


Sa mkt grejer, sa lite tid!

2009-12-28 @ 13:37:46
Kanns som att jag har tusen grejer att gora men jag har inte det egentligen. Kl ar halvatta, och jag uppe pga min jobbiga sovandes pojkvan. Han gick och la sig runt 4 am, och vackte mig. Hatar att bli vackt for jag brukar ha svart att somna om da, men sa somnade jag om. Sen borjade hans j*vla mobil pipa halv sju pa morronen och da var det nog for mig, sa jag gick upp for det var omojligt att somna om. Spec nar jag blev sa irriterad. Han ligger och sover j*vligt gott. Men nio maste han vackas for han maste ga och fixa nagra viktiga saker, och tidigt for idag har jag sagt att jag vill ga se Avatar. Sa ar det bara.

Maste oxa till frisorsalongen harnere dar jag bor for att boka en pedicure, att den helst sker idag! For jag ska ha skyhoga strapheels, alltsa syns alla mina tar och da kan dom inte se ut som dom gor nu. Pinsamt. Och att fa sig en pedicure, det ar INTE en latt grej har i venezuela sa har nara 31. Da ar alla brudar pa frisorsalonger och fixar och trixar med allt man nu kan fixa pa en frisorsalong. Har, manicure, pedicure, har, vaxning, ogonbrynsplock, ja ni fattar. Och sa ska jag hinna tvatta, for min tvattkorg sprangs snart. Men det ar redan pa G. Sen imorrn maste jag hinna med att fixa mina akrylnaglar pa en annan salong *suck*... Ja, jag har verkligen "riktiga" i-landsproblem. (jag ar ju fran sverige och da ar mina problem oxa fran sverige, var jag an ar. Alltsa i-landsproblem!) Haha.. Nej, men jag maste for mina ar redan fula och jag kan inte ga runt och vara helt fab pa nyar med fula naglar. Och sa maste jag tvatta lite till. Och pa onsdag ska min egna privata frisor fixa mitt har, wohoo! Han ska egentligen bara fona det snyggt, och platta det a là Jennifer Aniston. Men halla, gratis! Han ar namligen inneboende har, och han har fattat tycke for mig sa han fixar mitt har typ nar jag vill - gratis! ;) Jag menar tycke for mig som person, inte som tjej for han ar gay. Bara sa det ar avklarat. Man kanske laser det har, och tanker -" mkt att gora? Fixa naglar hit och dit, fixa har. Hur kan det vara mkt att gora?" Det ska jag tala om for er, som jag namnde ovan sa ar det ngt valdigt vanligt och populart har i venezuela att sa har pa hogtider fixar man allt man bara kan pa sig sjalv pa frisorsalonger. Och eftersom alla jobbar fram tills onsdag(30) sa kan ni ju forsta galenskapen pa alla frisorsalonger i hela f*cking landet! Sa man maste passa pa! Man maste ga tidigt och forsoka klamma in sig ngnstans. Skitbra om man har ngn som kommer hem till en och fixar allt detta, men nej hon som brukar fixa mina pedicures ar namligen ledig och bortrest! Sa ja, jag far val ta och trangas med massa andra kvinnor och gora det basta utav situationen. Men jag kommer inte ut darifran utan valpedikyrerade fotter!!! hahaha.... Och sa ar det aven med naglarna. Same shit, all over again for mig imorrn tisdag. Men det ar det vart, for sen pa nyar kommer jag att vara saaaa fab alltsa, ni anar inte! ;)
Har egentligen inga planer for nyar an, men festa blir det absolut av! Hemma till tolv, nyarsmiddag, gott nytt ar mamma och sen hejda, vi hors den 2:dra jan! Hehe...


fan, jag ville se Avatar i 3D. Men den finns bara i 3D pa spec bios, biosar, bio (eh, hur sager man bio i plural?)  OCh visst vi skulle kunna aka dit, men den borjar sent pa alla. Halvtio pa kvallen! Det ar forsent for att aka sa langt som in till stan osv, spec har i venezuela. Det ar inte en latt grej. For farligt. Ok, om man hade bil men pa en motorcykel liksom? Nej, inte ens kommunalt. Annu mindre kommunalt rattare sagt! Sa da far det bli vanlig Avatar kl 16:25 el 19:50 har i narheten istallet. Blir nog 19:50. Men den ar val lika bra vare sig det ar 3D el vanlig? Jag tanker inte riskera mitt liv, for att se den i 3D. Haha... Och idag ar mandag, sa da ar det halva priset pa biobiljetten. Hehe... bra ju!

ok, har varit vaken i tva timmar nu och ej atit. Maste ata frulle NU! Dor av hunger.

Avatar tomorrow!

2009-12-27 @ 20:10:33
Gud, vad jag langtar tills imorrn for jag ska se Avatar! Har hort fran precis ALLA att den ar sa himla bra. Ingen har sagt att den ar keff. MASTE se den.
Imorrn alltsa...

    Recension nar jag har sett den. ;)

blogg och kandiskap!

2009-12-26 @ 20:51:06

hahaha jag dor! Jag har suttit har en bra stund och last genom lite olika bloggar och hittat en massa saker. Sjuka saker. Bloggvarlden pa blogg.se ar Melrose Place pa natet. Haha... varsta sapan som pagar. Alla snackar skit om alla, osv osv. Och det verkar som om de flesta "kanda" bloggare inte ens ar "riktiga" alltsa att dom skriver om sig sjalva och sitt liv. Verkar som att det ar en image, och ett alias. Typ for att tjana pengar, popularitet m.m. Sjukt.

Det verkar vara ett javla krig mot den dar tjejen Kissie. Jag har inte den blekaste om vem hon ar, och har last ytterst lite av hennes valdigt ointressanta blogg. Forsokte lasa for att se vad det ar alla hackar pa sa mkt, och ja jag forstod varfor hon ar sa hatad typ MEN jag orkade inte lasa vidare for jag blev extremt uttrakad.
Sen laste jag pa http://hotgossips.blogg.se/ det ar ngn sorts skvallerblogg om alla "kanda" bloggare och det var ratt kul. Skrattade och laste, gud vilken drama det verkar vara mellan alla dessa. Och sen fanns det ett inlagg oxa om hur mkt tjejer som Foki (www.fokis.se) och Kenza (http://kenzas.se/) som ar "kanda" bloggare tjanar pa just blogga! Helt sjuuuuka summor! Inte undra pa att dom shoppar sa mkt, och lever varsta lyxliven. Det stod summor som att Foki tjanar femtitusen!!! i manaden och Kenza hundratjugotusen!! Det ar ju sjukt! Och det ar inte jag som sager det, utan det for att jag laste det just pa skvallerbloggen. Ni kan hitta det inlagget pa hotgossips blogg. Jag skulle oxa blogga varje dag, varje minut om jag fick sana pengar hahaha! I can`t blame them. Det anda trakiga ar att allt verkar ju vara sa fake da, deras personligheter m.m. Den mest akta enligt min privata asikt ar Kenza. Hon kanske gor det for pengarna (halla 120tusen! I manaden!) men hon verkar anda vara akta. Jag far inte intrycket av att hennes blogg ar for popularitetens skull osv, hon skriver om sitt riktiga liv och hon har sjalvdistans. Men that`s it. Dom andra "kanda" bloggare ar sa fake. En annan sak ar jag inte forstar ar varfor dom ar kanda? For att dom skriver en natdagbok om sitt dagliga liv? Ehh....? Ar folk i Sverige sa kandiskata att sa fort ngn har varit med i TV el tidningen sa vill dom ha deras autograf? Jag menar vad har egentligen dom har manniskorna gjort for att vara kanda? En bra lat? En bra film? Ngt grymt for varlden? Ngt heroiskt? What? Inget, dom skriver bara om sina liv typ. Och visar vad dom har shoppat, och tusen bilder pa sig sjalva i sina nya outfits. Hmm.... Fattar inte. Jag kan forsta om en blogg ar poppis, men att personen blir kand for ngt sa meaningless forstar jag inte. Jag skulle garna tjana pengar pa att gora ngt sa enkelt som att skriva om mitt liv varje sek, men jag skulle inte vilja bli kand pga det. Och kommentarerna dom far ar alla likadana. -" Du ar sa sot! -Du ar sa cool. - Jag alskar dig! Vissa elaka far dom oxa, men det ar inte sa ofta. Den som har mest elaka kommentarer, som far mest skit av lasarna verkar vara Kissie. Nastan alla kommentarer hon far ar av elak natur. Men hon far ju skylla sig sjalv med dom inlaggen hon gor. Hur kan hon gora ett sant har inlagg http://www.kissies.se/?p=2133 och inte tro att hon kommer att fa massvis med kommentarer dar alla talar om for henne hur dum i huvudet hon ar. Men efter allt jag har sett och last, kanske det ar meningen?? Hon kanske gor det med flit? All publicity is good publicity? El hur var det nu?
Sverige ar definitivt ett av dom mest kandiskata lander jag vet. Ett javligt bra exempel ar "krak-eva" hon som kraktes pa det dar jobbiga trakiga programmet dar man gissar ord och vinner (yeah right) pengar. Efter att det klippet hade varit pa youtube, sa var hon plotsligt med pa tv 4, pa tv 5 och pa massa kandisfester, pa spelprogram for kandisar. Pa intervjuer sa var det ju alltid - Vad hande egentligen, varfor spydde du? - Jag hade mensvark och det bara kom liksom tihi! Och sa vips, ar hon kand. Som Krak-Eva dessutom. Nar jag sag det tyckte jag bara att det var skitvidrigt och blev spyfardig sjalv. Hon kan ju beratta for sina barnbarn i framtiden, hur hon an gang i tiden blev kand for att hon spydde i tv. och kanna sig sa stolt.... ehh? Sure...

Nej, men det ar otroligt roligt att lasa allt det galna som pagar i bloggvarlden. Rena rama sapan. Tune in for a little bit of melrose place - drama everyday hahaha.... Men efter en stund trottnar man, det blir trakigt. Det mest komiska ar att dom alla ser exakt likadana ut. hon Kisse och Paow el vad hon heter ser ut som tvillingar. dom hatar och retar gallfeber pa varandra men ser ut som systrar. Jag kunde inte ens se skillnad pa dom forst. Det ar nog for att innerst inne, vill dom ha varandra. hahaha... tur att min blogg ar sa oviktig och ointressant att ingen kommer att lasa det har! :)

Sa for att summera; Ge mig pengarna for mitt bloggskrivande, men inte det sa kallade "kandiskapet!"
Komiskt, sager jag bara.
Har ni trakigt, sa rekommenderar jag er att ga in pa alla dessa bloggar och roa er en stund med hur patetiska dom alla ar.
Men nu vet jag, I Sverige, om jag vill tjana latta snabba pengar, och bli kand pa kopet sa antingen skriver jag en blogg om mina shoppingrundor, visar mina outfits, bleker sooonder mitt har och sminkar mig som en fjortis och gor fula alldeles for pyntade naglar och klar mig som min idol Hello Kitty, el lite lattare sa forsoker jag komma med i tv nar jag ar bakis.. oj, nej jag menar har mensvark och spyr rakt ut en helvidrig spya.


Only in Sweden, folks!


Sidenote: laste ngnstans i all denna galenskap att nar en tjej har langa valmalade och fina naglar sa ar det for att man inte gor ngnting el ens anstranger sig hemma. Tror det var i kommentarer till Foki. Men till mitt forsvar som faktiskt har grymt fina och langa naglar (gjorda pa salong, saklart) sa ar det INTE sant. Jag diskar hur mkt som helst, tvattar, och stadar! Jag rengor fan t.o.m toaletten! Jag ar varsta stadfreaket, men jag gillar att se bra ut oxa sa darfor fixar jag mina naglar. Det finns faktiskt ngt som kallas for diskhandskar och dom funkar jattebra for att skydda ens naglar nar man stadar m.m...  Ehh.. duuuh! Sa det rent skitsnack. Det gar att vara glamoros, och anda ta hand om sitt hem. Please....

Gud, vad jag ar hungrig! Maste ata nu. Ta, ta!



Christmas Eve

2009-12-25 @ 22:35:12
Igar sa at vi en mysig middag har hemma, och drack lite vin m.m... sen gick jag och jefri hem till Leo, dar han hade en liten julaftonsfest. Vi hade det hur trevligt som helst, drack massor med Cuba Libre(rom och cola) jattegott! Men jag blev inte berusad, blir nastan aldrig det langre. Drack med matta.
Ngt man inte kan saga om Maria, hahaha... Hon blev sa full, och gjorde varsta striptease dansen for sin pojkvan. Jag doooog alltsa, garvade sa mkt. Hon ar sa stord. Nar sen kl borjade narma sig 6 am ungefar ville inte Maria dricka mer. Jag fragade varfor, men hon sa bara att hon var for full nu jag tankte ok dasa... fem minuter senare hittar jag henne inne pa toan spyendes hehe, stackarn. Sa runt sju drog vi oss hemat, har spydde hon lite mer. Hon var SA full, jag ba -hejda maria och hon mumlade ngt tillbaks medan hennes ogon akte bak i huvudet pa henne och sa fick hon varldens kvaljningar haha! Sa hennes pojkvan Henry sa till mig och Jefri att ga hem att han nog skulle bli kvar dar en stund med henne for hon kunde inte ens stalla sig upp fran marken! Haha, jag tyckte verkligen synd om henne, for jag VET vad det ar att ma sa dar for att man ar full/bakfull och det for javligt rent ut sagt. Jag kande med henne. Sa iaf, Jefri och jag gick upp, och vi somnade val runt halv nio pa morgonen. LANGESEDAN jag festade till det sa har, och lagger mig kl nio pa morgonen. Vaknade idag runt halv tre(oxa ett tag sen man gjorde det!) med varldens huvudvark och hungrig som en varg sa jag tog mig en alvedon och varmde lite av allt mojligt fran julbordsresterna igar och at alldeles nyss. Nu sitter jag har, matt och belaten och huvudvarken har gatt over. Skont! Snart kommer Jefri med cola och lite munchies och sa ska vi nog bara ta det lugnt idag och ligga och slappa och titta pa ngn film. Men min jul var verkligen lyckad! Men guuud vad man ater pa julafton!! Finns ju sa mkt mat, och godis och allt mojligt och man bara ater och ater tills man ar sa matt att man inte orkar sta och blir somnig!! Och idag 25:e sa finns det fortf minst lika mkt mat som igar, sa atandet fortsatter. Inte undra pa att folk lagger pa sig pa decmanad. Men inte jag, jag ar forsiktig. :)

Imorrn vill min mamma att vi ska folja med henne hem till sin syster. Hon bor langt bort! Och det ar sa trakigt dar!! Vill inte, och vet inte hur jag ska ta mig ur det har!? Jag sa att jag inte kunde, och hon ba -men jag kan inte vagen dit! Bara Jefri kan!.... usch...

Jag hoppas pa att fa festa till det riktigt ordentligt  pa nyar! :)

Finns inga bilder tyvarr fran igar. Trakigt... Leo tog nagra iofs men vi far se om han lagger upp dom sa jag kan spara dom. Pa nyar MASTE jag ta bilder.

Nej, nu ska jag diska lite. Borde tvatta men jag oooorkar inte!

Merry Christmas!

2009-12-24 @ 17:23:03

GOD JUL ALLA MÄNNISKOR I HELA VÄRLDEN / ÖNSKAR JOANNA!
HOPPAS NI ALLA FÅR EN FIN JUL!

   


en sak till bara...

2009-12-23 @ 16:56:52
Aven om Chris Brown slog sonder Rihanna (vilket INTE ar ok ngnstans!) sa gar det INTE att forneka hans incredible hottness!! OMG sager jag bara. Kolla bara pa hans kladstil, hur han dansar... Got daaaamn!
he can beat the hell out of me anytime!! hahaha (skojar sjavklart!) men han ar hetare an hetast. On fire. *psss*

Kolla in detta bara liksom... Chris Brown, marry me.


For nu ar det jul igen...

2009-12-23 @ 16:07:24

Imorrn ar det julafton! Men jag har noll julkansla alltsa. Shit, vagar jag erkanna att trots att jag avskyr snon sa verkar det behovas for att fa julkansla?!? Ja... jag erkanner det. :S Har det liksom sol. Venezolaner ar ju vana vid det, sa for dom ar det julkansla till max har. Alla har det SA pyntat a la american style, och julmusik etc. etc... Men svenne som jag ar, sa kanner jag att det saknas sveriges mysighet med snon och morkret och allt. Lucia t.e.x existerar inte ens har. Inga pepparkakor. Ingen julmust. Tanker inte saga inga lussebullar, for lussebullar ar vidrigt. (Ja, jag vet att jag ar den enda som tycker sa typ men varfor ar en annan lang historia som jag kan dra ngn annan gang!) inga adventsstakar el julstjarnor i fonstrena. Ingen sno. INGA JULKLAPPAR! (katastrof) Har i venezuela ar julafton mest for kidsen. Man ger bara julklappar till dom. Det ar inte tradition (som i sverige) att ge dom vuxna julklappar. Visst kan man gora det om man vill, sjalvkart. Men det ar mest energi pa barnen. Det ar dom som raknas pa julafton.

aja, men jag gor det basta av situationen. Jag har ju manniskor jag alskar har med mig, inte alla som jag onskar vore har men ngt ar battre an nada! Imorrn ska vi ata julmiddag, och bara mysa har. Kolla pa julprogram, lyssna pa julmusik. Dricka glogg. (haha skojar, har existerar inte glogg heller!) Haller pa och laddar ner massa svensk julmusik for att fa julkansla. Jag menar vem ger mer julkansla an helylle Carola och Peter Joback osv?? Nu tandas tusen juleljus liksom.... Och vi har ju pyntat, pa kvallen ar det jattemysigt med alla ljus och sa. Och sa pa med en tomteluva saklart! :) Nej, sa nasta ar blir det jul i sverige med familjen + Jefri. Och forhoppningsvis en liten Jamie el Jason(joshua?). ;)

Eftersom jag kanner mig smatt deppig pga allt det har med jul och min alskade familj tusentals mils(?) ifran mig, sa har nu min pojkvan gjort brunch till mig for att pigga upp mig! (Arepas med jattegod aggrora, och apelsinjuice!) Mums! Han vill att jag loggar ut och kommer och satter mig for att ata med honom. Tack, min alskling. Alskar dig! Tack for att du finns, och hjalper mig sa har i sana har tider. Och star ut med mitt gnall. :/





sa dags nu...

2009-12-22 @ 21:16:40
Jag vet att jag kan vara dalig pà att blogga, men ibland har jag verkligen ingenting att skriva da ar det liksom onodigt att skriva! Har fatt klagomal... namner inga namn.. *hostmaiahost* 

Borjar kanna av att jag saknar Sverige. Darborta kanner man verkligen av julandan, jag sa det till Jefri igar att svennarna ar all about christmas. Det ar verkligen en sverige holiday... dom lever for det. hahha... jag tycker faktiskt det. Men mest av allt saknar jag min familj. Sa jag bara vet att snart  kommer vi att aka dit. Jag bara vet det. Vill pussa och bara och bara vara med min systerson Yoel liksom, vill inte missa hans uppvaxt. Jag ska vara den basta mostern ever! Synd for Josse och maia och shannon moahahahahaha! Nar jag kommer finns det ingen competitiooooon! :P Saknar min Jen oxa, maste liksom vara darborta. Idag ska dom gora hallacas (venezolansk julmat) och dricka och ha det trevligt och jag skulle verkligen vilja vara daaaaar med dom! :/ Men snaaaart!

Igar stadade jag, jag hatar att jag ar sa pedantisk! Sa ordningsam. Jag gillar inte att vara det, men det gar liksom inte att ta bort! Ibland forsoker jag agera som att jag inte bryr mig att det finns disk, som om att det gor inget att det ligger massa klader utslangda pa sovrumsgolvet, jag kan ta det sen liksom... NEJ, jag kan inte. Jag maste plocka upp, el diska el whatever sen kan jag vara lugn och chilla. Jag hatar stok. Sa iar var det cleaningday, och jag kanner mig sa mkt battre till mods och harmonisk nar det ar stadat och rent overallt. Jag vet att jag ar skitjobbig oxa mot Jefri, men han ar motsatsen till mig nar det galler stadning. OMG! Den snubben kan lata sina klader ligga pa golvet en hel vecka. Jag tror fan inte ens att han marker om det ar stokigt el rent. Med sig sjalv ar han helt annorlunda, han ar skitrenlig och bryr sig mkt om sitt utseende. Jag brukar saga till honom att jag onskar att han kunde vara sa med stadning... Jag ar varsta Monica (Friends), jag lovar. Jag ar som henne. Lika pedantisk. Sen igar har jag varit pa Jefri med att inte smula ner golvet, att ta av sig skorna i dorren. hahahaha.... och han lyder for annars maste han dammsuga efter sig osv och det ar han ju extremt allergisk mot sa darfor stokar han inte ner.. moahahaha... det ar en win-win situation for mig. ;) Och det ar det viktiga... :P

Och apropa Jefri, igar kvall lag vi och pratade om en salsa lat som vi bada gillar som ar hur fin som helst. Sa bra. Den handlar om en broken-hearted snubbe, som sjunger till tjejen som krossade hans hjarta och han sjunger sa bra saker och man verkligen kanner med honom hur krossat hans hjarta blev. Och att bruden vill komma tillbaks men han pallar inte med att fa sitt hjarta krossat igen... Sa da lag vi och snackade om laten, och sa fragade jag -Jefri vad skulle du gora om vi 2 gjorde slut? Jag sa att om han var otrogen och darfor gjorde vi slut sa skulle jag nog aka till Sverige pa en gang, for att glomma honom lattare. Hellre lider jag av hjartesorg darborta, men jag ser iaf inte honom an stannar har och det alltid skulle finnas en stoooor risk att jag traffar pa honom var och varann dag och att det skulle jag inte orka med pga att jag skulle ju fortf alska honom men inte vilja ga tillbaks for otrohet for mig ar oforlatligt och ja, att se honom skulle gora allt svart osv osv och han sa -men Joanna skulle du bara kunna aka och aldrig mer se mig? Jag:- nej jag inte vilja men vad ska jag gora det ar vad som skulle kravas. Nar jag har kommit over dig sa kan jag komma tillbaks och vi KANSKE kan vara vanner. Jefri:javlar, du ar hard. Jag:  -men vad skulle du gora? Da borjade han gora vaaarsta livsplanerna!! Ba jag skulle flytta dit, och sen jobba hart, skaffa my stuff osv osv... Da sa jag -meeen guuud sa romantiskt! Du tanker pa hur bra ditt liv skulle vara an att ligga och grata over mig?!?! Han garvade arslet av sig, och ba -jag skoooojar! Jag:  -jaja, det sager du bara for att du ser min ogillande min! Jefri: -jag vetefan vad jag skulle gora, skulle inte tanka ngt alls i den stunden bara ma skit och typ vilja do. Jag: -whatever dude, glom det, inget du sager can make it better now. hahahaha min pojkvan ar SA romantisk. Ni anar inte.... suuuper....NOT. Sa jag slog lite pa honom, och han kramade om mig hart och sa att han lovade att aldrig vara otrogen, att han inte skulle kunna leva utan mig, att han skulle forfolja mig till sverige. Jag ba yeah yeah... hahaha...

Forresten, i lordags var jag och fixade mina naglar. Langesen!!! Min fina (icke-romantiska) pojkvan "kopte" dom till mig! Blev glad, och sa nooojd. Jattefina. Behovde det for mina ackliga vanliga naglar var helt nerbitna och fula, men nu har jag fina hander igen och vagar visa dom. Jag pratar overdrivet mkt med handerna nu, ba "lat mig tanka lite pa den fragan" och sa satter jag handen under hakan och ett finger over kinden i tankandes min sa att folk ser mina naglar hahahahaha....


Har har ni en bild pa mina naglar, och pa min tankande (visa naglarna) min. :P


 


 
Och har har ni laten som jag snackade om, den om the broken-hearted man. Den ar sa bra!

Lyrics - Lamento.

Lamento haber sido arrojado al olvido así, por ti.
y sé que pensastes que yo
no iba a sobrevivir, sin ti.
Pero este mundo y sus vueltas dan la oportunidad,
de verte volver, pidiendome que me deje amar.

A ti se te olvido que ayer, rompiste mi corazón.
dejame mirate bien, para decirte adios...

A ti se te olvido que ayer, rompiste mi corazón.
dejame mirate bien, para decirte adios,
mi amor, mi amor...

Y hoy regresas a mi,
sumisa arrepentida y más sensual,
como fuistes capaz,
no vuelves a engañarme mas
ese disfras no servira.

Eres la misma baldolera
que me enseño amarle tanto para el final
dejarme atras.

A ti se te olvido que ayer, rompiste mi corazón
dejame mirarte bien, para decirte adios,
mi amor..

A ti se te olvido que ayer, rompiste mi corazón,
dejame mirarte bien, para decirte adios....

Se te olvido que fuiste dueña entera de mi corazón
se te olvido
y te aprovechaste de que alguien te quisiera con tanto amor.

Se te olvido que fuiste dueña entera de mi corazón
se te olvido
y hoy regresas aqui
implorando mi perdón

Se te olvido que fuiste dueña entera de mi corazón
se te olvido
yo te perdono pero ya no ahy sentimiento, ni mas amor
se te olvido
adios, mi amor
se te olvido..
que lastima

Lamento haber sido arrojado al olvido así, por ti,
ya se que pensaste que yo no iba a sobrevivir sin ti
sin ti...

trott...

2009-12-16 @ 16:24:37
Nu ska jag till banken for att oppna ett konto. Trakigt! Orkar och vill inte, vill sitta har hemma vid datorn och dricka te jag ar sjuk och elandig och fryser som ett fruset bar. Det ar sjukt kallt har i venezuela, el ja caracas kanske jag ska saga for runtom i landet ar det ratt varmt men just har i huvudstaden ar det varsta hostkylan!! Jag skojar inte, och for att vara har och det varma vadret folket har ar vana vid sa ar det svinkallt. T.o.m jag tycker det, jag gar runt och har hander kalla som istappar varje dag. Jobbigt tycker jag, jag gillar varme. Jag hatar kyla, men den tycks forfolja mig. Can`t get away. MEN jag skulle aldrig byta denna kyla mot sveriges just nu kyla. Bla! Igar pratade jag med Jen, Yoel och Maia genom Skype. Da fick jag se snon. Usch.. stackars svennar.
 
Sa iaf, igar pa skype satt vi fyra och pratade. Yoel pratade dock inte sa mkt, han lag mest och sog pa sin mammas tutte och hade det skont. Han ar sa otroligt sot, jag dor! Han bara lag dar, helt liten och sog och sog. Han tittade in i kameran oxa gjorde han, da fick jag prata lite med honom. Han ar lite stroppig, han bara vande bort ansiktet. Han ville inte ha med mig att gora, bara med Jens tutte. Jen sag valdigt sexig ut, vi funderade pa att ta en bild pa henne i den positionen hon var i ( med oppet sjukhuslinne) dar man sag henne tutte, utan smink, och Yoel fast vid tutten och satta in en annons pa spraydate " Ensam mamma soker"... Sen angrade vi oss. Men hon hade fatt fett med napp med den bilden hon hade tankt lagga in. 

Nu hinner jag inte skriva mer for jag maste gaaaa! HATAR att jag maste gora ett arende nar jag inte kanner mig pigg el aktiv pa ngt satt alls. Vill byta om till mysklader, ta bort sminket, koka te och satta mig har och datanorda mig all day long. Men icke for jag maste ga och gora viktiga "vuxna" stuff.

Komihag-note till mig sjalv: Ak till stranden manniska! Du ar fan vit som sno, ser inte alls ut som om jag bor i ett varmt, soligt, strandfyllt land. Ar INTE sa dar frascht solkysst, gyllenbrun med gyllenhar pa armarna. Maste aka till stranden nasta vecka.

yoel!

2009-12-15 @ 23:29:32
Lycka!! Inatt kl 01:13 foddes min lilla fina systerson! Lilla Yoel. Min fina syster led och svimmade nastan av det hela, men hon var sa duktig och stark! Jag ar sa glad for hennes skull, onskar jag var dar. Skulle vara vid hennes sida 24/7. Vill traffa och pussa pa Yoel, min underbara sota lilla systerson! Sa mk karlek.


Los amooo! <3

Bio...

2009-12-14 @ 01:23:40
Igar var jag och sag 2012. Tyckte den var bra, javligt coola effekter. Kunde vara lite smatontigt ibland, dom kunde ha besparat oss dom "roliga" kommentarerna ibland som skadisarna la. Hade jag varit i en san sits hade jag knappast skamtat ngn gang under hela det dar hemska. Men den var bra. Helt klart en film man maste se pa bio, for hemma ger det nog inte samma effekt. Just det, dom kunde ha skippat Bentley smygreklamen oxa, for det var INGET smygis med det alltsa. Nar ni ser filmen, kommer ni att fatta.
Nu vill jag se Final Destination 4 3D och My bloody valentine 3D. Det lar ju bli haftigt.

Har haft en mysig helg, lugn. Snart ar det jul. Vi har pyntat har hemma jattefint, blev supermysigt! :) Var tvungen annars skulle jag aldrig komma in i ratta julkanslan, fast jag ar inte sa varst "julig" av mig anda. Vill bara att detta ar ska ta slut, for nasta ar kommer mina systrar och min systerson hit och det ar mitt basta! Det ser jag framemot som en griiiis!

Nu ska jag se History of violence med Jefri.


Godnatt.

Money must be funny in the rich mans world...

2009-12-11 @ 04:33:08
Om jag vore multimiljonar, sa skulle mitt liv vara SA mkt enklare. Pa alla satt..

Det sags att lycka inte kan kopas for pengar, nej kanske inte men det bidrar fan till en stor del av lyckan iaf.






"I work all night, I work all day, to pay the bills I have to pay.
Ain't it sad?
And still there never seems to be a single penny left for me.
That's too bad.
All the things I could do if I had a little money.
It's a rich man's world."


!

2009-12-07 @ 02:17:00
Ok, sa nu har jag sett bade Twilight och New Moon och jag ar hooked. Och det slutar inte dar, varfor maste jag tycka att Robert Pattinson (Edward Cullen) ar sexig??

FAN!

:)

2009-12-04 @ 13:57:45
Igar fyllde jag ar, sa min mor och min pojkvan anordnade en liten middag for mig. Jattemysigt, och jag hade jattekul. Skrattade mkt, och njot i fulla drag. God mat, goda drinkar. Allt blev lyckat. Tack mamma och jefri.. :)


Sitter har, kl ar 08:20 am. Jag ar trott och vill sova, men vantar pa en pedikyrist(heter det sa?) som ska komma och pedikera my ass off. Sa dags nu, nagellacket pa tarna borjar fada away...
Efter det gar jag och lagger mig tror jag, om jag kan. ikvall tar jag nog det lugnt alltsa, sa javla trott. ikvall ska jag antligen fa se twilight!! Har kunnat se den narsom, men Jefri ville minsann oxa se den med mig. Min jobbiga neger pojkvan...

(bli inte offended ngn, det ar internt mellan mig och han! In case att ngn blir upprord el ngt larvigt.)

Tankte skriva mer men nu kom pedicure tanten sa vi hors senare... puss pa er!






 fodelsedagsmiddag! <3

idag ar det 23 ar sen jag foddes...

2009-12-03 @ 16:08:13
Igar var verkligen en kaos dag. Den borjade bra, men blev helt kaos sen. Jag var riktigt upprord, sa javla arg var jag men senare och aven nu, idag sa ar det som ingenting har hant... Verkligen nada. Jag latsas oxa som det, pga att jag liksom orkar inte. Om den har manniskan beter sig sa, sa hamnas jag bara pa mitt satt. Vad mer kan jag gora?



Idag fyller jag ar, blir 23. Vet inte hur jag kanner mig, jag kanner typ att 23 det ar anda ratt vuxet. Det ar laskigt. Snart vill jag borja ha barn och allt..... Hur ska det ga? Jag kanner bara att jag kommer att ha allt det jag vill ha, inom sinom tid. jag bara vet det.. Maste bara halla modet uppe. Och sta ut bara ett litet tag till.


Kommer att ha en mysig dag idag, min mamma, jefri och jag ska ut och ata. Fodelsedagsmiddag, och sen en liten tarta har hemma typ. :) Lagger in bilder sen.





G  Grattis till mig! ;)

Twilight..

2009-12-01 @ 00:02:00

Jag ar nog den enda pa denna jord som inte har sett Twilight-sagan. Inte ens forsta. Men inte for att jag inte har velat utan for att jag har inte hittat den ngnstans pa eng!! Har letat i evigheter, alltsa sen den kom ut och dom ar redan pa tvaan liksom..  Sa iaf hittade jag den pa Ares idag, hela filmen, pa eng med spanska subtitles och jattebra kvalitè! Wohoo! Nu ska jag se vad det ar alla alskar sa mkt med den har filmen. Ska bara vanta tills den laddas klart, och sen sa... Hittade New Moon oxa, men har inte checkat in den an sa vet inte riktigt.

Har precis atit, ska ner och kopa kontantkort i vantan pa min Twilight film. :)


Och Jen fodralet ser faktiskt laskigt uuuut.... hahahaha... jag dog av garv av din kommentar! Nedan har du en bild pa fodralet.. hehe... ooooh... blir du radd el vad??? :P





RSS 2.0