anonyma shoppingmissbrukare

2010-02-26 @ 12:09:58
kl är 11:07, och jag sitter här och käkar frulle. Dricker ett så gott kinesiskt lösviktste. Lyssnar på Alicia Keys - try sleeping with a broken heart gör jag oxå. Jen har gjort så att jag har fastnat för den nu.
Igår var jag med Jefri på migrationsverket, det gick jättebra. Men det är lite för personligt för att skriva ut här så mer än så berättar jag inte. :)

Därefter promenerade jag hem till Jen, hämtade henne och Yoel och så tog vi en lång prommis ändå till globen. Väl där käkade vi gott, och så kollade vi runt i affärer. Jag blev kär i en miljon grejer som jag ville ha, när jag får mina pengar kommer jag väl antagligen köpa ungefär bara hälften av allt jag ville ha. En kavaj jag såg på Carlings vill jag iaf ha, hoppppppas bara den är kvar tills dess! (I doubt it so much!) :/ Men får väl hålla tummarna så dom ramlar av nästan. Och en massa koftor, och andra saker. Jag vet inte alltså, jag är lätt en sån person som skulle kunna hamna i pengafällan el vad fan det programmet heter. Hemskt ju, jag vill inte ha hjälp mot mitt shoppingmissbruk. Jag är blir ju lycklig av det. ;)

Anyways, så var vi kvar där till sju ungefär och då kom vår käre pappi och hämtade oss i bilen. Jag var sjukt trött när jag kom hem, och här hemma väntade ett mount everest av disk. Men jag tog mig igenom det, duschade och gick och la mig praktiskt taget.

Nu snart, om några timmar ska jag till Liljeholmen med Jen. Hon är oxå shoppingmissbrukare. Vi är perfekta för varandra. Jen är faktiskt min syster, men även min bästaste bästa vän. Ni anar inte. Ibland känns det t.o.m som att vi är dom bästaste vännerna mer än systrar. Hon är den enda på denna jord som vet ALLT om mig, t.o.m mina innersta hemligheter. Hon lyssnar på mig när jag mår dåligt, och även när jag mår bra. Hon hjälper med vad jag än behöver så gott hon kan. Hon är underbar. Finns inget el ingen som kan komma emellan oss nånsin. Vi är vi. Forever and ever. Ni som inte har en sån syster borde nästan avundas mig. Ni borde avundas mig hela min syskonskara. Dom är alla underbara. Vi är the 4J. :)

Vi ska iaf shoppa lite idag igen, och äta sushi! Min första gång jag ska äta det, smakade en av Jens bitar en gång, som hade räka, gurka och ngt mer i kommer inte ihåg.. och det var faktiskt jättegott (- gurkan). Sen dess har jag varit sugen på att smaka en hel portion för mig själv. Vågar jag?

Ikväll blir jag kvar hos Jen, ska sova där. Imorrn kommer vi hem till mig för mys med Juan och Jefri. Hon ska sova över här dååå. :) Perfect weekend. Som vanligt.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra mig iordning!

p.s har lite ont i halsen känner jag, och näsan är täppt. Jobbigt! Men inget kan bring my spirit down for det är inte kallt uteeee! Wohoooo! Hörde att det t.o.m var +1 ute. Kan det stämma? Kommer våren tidigt? I sure hope so.
besos på er!



  Min och Jens låt... :)

Idag är en bra dag.

2010-02-24 @ 15:26:41
imorse när jag skulle stiga upp var det mission impossible. Jag satte kl på halv sju, och gick upp runt sjuk. Snoozade femti ggr ungefär. Usch, vad trött jag var. La mig sent pga så mkt kul och mys här hemma, vi såg American Idol, och spelade domino. Det var askul.
Anyways, så imorse kom jag iaf iväg i tid till slut. När jag satt där på busshållplatsen och kände mig inte alls piggare så funderade jag nästan på att gå hem igen och sjukanmäla mig. Men nej, jag bestämde mig för att så ansvarslös kan jag inte vara och sen visste jag att när jag hade fått sovit ut hade jag ångrat mig. Och jag ångrar mig absolut inte att jag gick, som tur var. Även om allt vi gjorde var att få ett par papper och sen var det slut för idag, tack för idag. Jag bara "what the fuck?" En halvtimme totalt var jag där. Skönt iaf, det enda jag tänkte på var "nu, hem och soooova!" Har dock ej sovit än, jag kom hem runt elva och kl är tre nu. Men jag ska nog sova en liten stund snart, är så död. Idag igen. Imorrn behöver jag inte gå dit, men jag ska följa med Jefri och göra ärenden.
Fan, från det ena till det andra. Jag vill shoppa! I need it so bad, my body is urging for it! Alltså, det är ett missbruk. Jag har abs.. Men har inga pengar alls, längtar så tills jag får mina pengar för då ska jag shoppa. Men fan, jag har ingen aning hur länge rean håller på och den kommer säkert att vara slut innan jag får mina pengar så jag kan inte njuta av den. Åhhh! Men så fort jag får cash ska jag ta jefri och jen och så ska jag åka in med dom och shoppa! Sen ta en låååång fika på ngt fint café där man kan äta gott och få en god efterrätt el ngt. Ska göra en heldag utav det. Ska pricka in det när Jen får pengar, så hon oxå kan shoppa. Det är roligare när man är fler som shoppar, det är mer satisfying liksom. Längtar redan.  *shoppingshoppingshoppingshopping* det är inte bättre än sex, men det är fan nära inpå hahahaha!
min brorsa och min pojkvän retar mig så mkt för min blogg, dom säger att jag skriver in allt här. Fastän ingen av dom läser el har ens någonsin läst min blogg. Dom bara "varenda liten händelse, så tar joanna datorn och ba: hej kära blogg, idag har jag målat naglarna, det blev fint." Taskiiigt! hahahaha.. Så är det hela tiden, så fort jag gör ngt el att det händer minsta lilla grej så säger dom "det här kommer joanna att skriva om i sin blogg nu." hahaha.
ska faktiskt gå och ta bort mitt gamla nagellack nu och sätta på nytt! haha! Det kommer att bli fint. Sen ska jag ta mig en tupplur.
p.s fiiiint och härligt med soool! Mer utav det, så äckliga snön smälter och våren anländer! Imorse var jag så påbyltad att jag inte frös. Så skönt.

fucking bussar och snö!

2010-02-23 @ 17:27:00
puhh.. vad trött jag är idag! Gick upp kl halv sex, drog hemifrån runt 07:10. Skulle nämligen iväg till jobbtorg, det gick bra att komma dit. Inga problem med bussar osv, men hemåt.. fyfan vad suuuur jag var! Och frusen som en griiiiiiis. Jag skulle ta 165:an mot Liljeholmen, det stod att den kom 10:05 och jag kom till busshållplatsen 10:03 jag var så glad men när kl var 10:15 sprack den glädjebubblan för den kom inte. Senare tiden var 10:20, kom den då? Nej! Senare 10:35, nope... 10:50, inte en äcklig röd buss så långt ögat nådde. Elva, då kom den jävla bussen. En hel timme stod jag där och frös arslet av mig. Jag var så frusen, varför är en sån frusen person?! Det är skitjobbigt. Jag frös när det var 20 + i venezuela liksom. Här dör jag varje dag. Fyfan för snön och kylan. Har alltid HATAT vintern, kommer alltid att HATA vintern. Bara när jag var en liten jänta, då gillade jag den pga lek med pulka osv. Not anymore... Snälla maj, kom! Som det ser ut nu, verkar inte denna snö försvinna förrens då ju. Hemska tanke. Jobbtorg gick iaf super duper, vill dock inte fastna där. Går där för att få hjälp med att hitta jobb faktiskt, är inte där bara för att ha ngt att göra på dagarna. Tror även att jag kommer att hitta ett jobb snarast, känns så faktiskt. Så jag är seriös med detta, ska försöka fixa jobb så fort som möjligt. Men nice ändå att få hjälp på vägen.
Drog hem till Jen sen, myste lite med Yoel. Var där ungefär två-tre timmar. Älskar att vara där med mina babes.
Nu är jag hemma, har lagat en god kyckling och pasta gryta. Har precis ätit, ska gå ner till kiosken en snabbis sen tänker jag faktiskt lägga mig på soffan och läsa lite och fan ta mig en tupplur.. är så död. ZZZzzzZZ...
Läser just nu Hedersmordet på Pela, än så länge är den intressant och bra. Vi får se..
puss på er alla!

Hellluuuuuu!

2010-02-22 @ 20:07:36
Min blogg har ju blivit lite tråkig och ointressant alltså, men ska försöka bättra på mig. Hade jag inget liv i venezuela el? :P Nej, skojar bara!

Förra veckan gjorde jag inte så värst mkt, på fredagen åkte jag och jefri in till stan för det bästa som fiiiiinns! Nämligen shopping! Det blev mest Jefri som shoppade, men jag blir ju helt excited ändå. Shoppingmissbrukare någon? Jag behöver inte ens shoppa till mig själv för att calm my shopping nerves. Sjukt, men sant. Han köpte jättefina tröjor, och t-shirts plus ett skärp. Och jag fick ett par efterlängtade så ville ha wet look leggings av honom! (komihåg att jag har varit i venezuela och därför ej kunnat införskaffa dessa innan!) So cute my boy.
Jag älskar dom, får sexy legs i dom. :) Sen åt vi på Mcdonalds och åkte hemåt. Väl hemma drog jag till Jen och fixade mig inför Maias födelsedagsfest som hon hade här hemma på kvällen. Fyfan, vilken lyckad fest. Vi hade så jävla kuuul! Förväntade mig nästan inte det, och så blev det helt sjukt galet och kul.
Lördagen gick i lugnets namn, jag drog till pappa och myste med Jen och Yoel. Vi köpte massa munchies och åt bakfyllekäk och tittade på film. Jefri anlände senare, och myste med oss. Söndagen åt vi pizza som pappa gjorde, såg några filmer till och sen åkte vi hem. Så helgen var helt underbart lyckad.

Nu har en ny vecka börjat, idag var jag och gjorde ärenden med Jefri på migrationsverket. Men fyfan, vilket sliiiit! SL fuckade hela systemet, och kylan gjorde verkligen inte saker bättre. Jag har verkligen svurit idag alltså, fanns stunder då jag nästan ville grina pga att det var så jävla kallt! Usch! Man vill vara snygg, men det är svårt när det är så här kallt! Man måste ju ha på sig femti lager kläder och en stor ful jacka! Men hellre ful och varm..
Imorrn ska jag till jobbtorg. Får se hur det blir. Hoppas det går bra. :)

Nu ska jag äta lite potatis och köttfärsgratäng som jag har lagat!
besos!

p.s livet leker!

en liten bildbomb här nedan från festen!

  innan utgång till festen, festoutfit!

 aaww.. <3

 fest på G!

 mm, vi sjunger.. :P

 böghög på soffan! <3

 med mitt sexiga plåster..

 mina loves..

 mot slutet spårade allt ut lite... :P


AMS, med mera...

2010-02-17 @ 12:20:34
dessa dagar har jag gjort några ärenden, det som behövs för att settle down ordentligt. Vi har så mkt att se framemot till sommaren. :)

i helgen hade vi myspys hemma hos pappa såg en massa filmer, lite av allt. Alla var bra. På olika sätt.
nu ska jag iväg med jen och yoel till ams och sen ska vi shoppa lite. Hoppas verkligen jag hittar ett par fina vinterstövlar för I really need it. Senare ikväll ska vi allihopa hem till min syrras flickvän på middag, hon har bjudit oss dit. Mysigt.

I helgen blir det fest, Maia(min svägerska) fyller år på måndag så hon ska fira med en fest på fredag. Det ser jag framemot! Blir säkert jätteroligt. Sen resten av helgen kommer jag vara med Jen här hemma hos henne. Ta det lugnt bara.

Nu ska vi dra, kl är liksom 12:20! Ciaoooo!

somnar snart,..

2010-02-13 @ 03:50:18
Kl är snart 4 am, och jen och jag är uppe med yoel som precis har vaknat och vägrar somna haha.. Men han är så underbart söt att det spelar ingen roll. Han får ta sig sin tid.

Nu ska jag lägga mig med honom, och försöka sova. :) Godnatt!

Bloggen är lite bortglömd...

2010-02-11 @ 22:12:16
Jag har ingen ursäkt till varför jag är så dålig på att skriva blogg, har väl mer att göra här än jag hade i Venezuela. Fast jag kan ju alltid ta mig en liten stund varje kväll och skriva, men ja, för att vara helt ärlig jag orkar inte ibland.

Nu har jag iaf fixat allt jag skulle fixa, ringt hit och dit. Så nästa vecka ser det mitt schema rätt fullspäckat ut. Iaf, måndag, tisdag och onsdag. Men det ar så viktiga saker jag måste göra, så det finns ingen ursäkt. Jag ser ändå framemot det eftersom det betyder bara positiva saker. Jag känner mig så glad, och så fylld av positiv energi att jag bara vet att nada kan gå fel. SÅ är det bara. :)

Igår sov jag hos pappa, med jen och yoel. Vi hade massa mys. Somnade rätt sent, så jag är lite trött idag. Imorrn ska jag och jefri med jen till bcv med yoel. Sen blir det bara mysig, skön helg hos pappa med filmtittande m.m. Ska ta det så lugnt jag bara kan denna helg, eftersom jag vill vara utvilad sen nästa vecka då man ska ta itu med allt. Jen och jag ska även börja promenera nästa vecka, för viktnedgång. Vi började lite lätt den här veckan. Ja, man måste ju hålla sig i den formen man är i. Dör om jag går upp minsta lilla kg! Patetiskt, men sant! Tyvärr.

På söndag är det väl alla hjärtans-dag? Känns faktiskt inte så viktigt. Myser väl lite extra med Jefri, men inget speciellt. Det är viktigare med våran 2-årsdag som är den 28:onde feb. :) Fast jag vet inte ens om jag har pengar då, för att fira. Men spelar roll, om vi inte kan fira då firar vi när vi har pengar.


well, nu ska jag gå och äta blåbärsmuffins och bullar. Sen sova. :)



Förlåt

2010-02-09 @ 16:02:48

för att jag har helt glömt bloggen! Har bara haft så mkt annat som är viktigt att ta itu med, och jag har även gjort saker som är mkt roligare än bloggen. :P

Middagen hos pappa var hur rolig och mysig som helst. We had a blast. På söndagen åkte jen och jag på bio med pappsen och vi såg Instängd 2. Den var bra, den var lika bra som ettan, men det verkade som att det kommer en tvåa. Den slutade liksom på det sättet som gör att man vet liksom.. Igår måndag, var jag och jen på arbetsförmedlingen och skrev in mig. Måste fan ha jobb! El vill ha rättare sagt. I want money. Så om ngn vet ngt, let me know! Anyways, vi tog en prommis till Globen med Yoel i vagnen. Väl där gjorde vi det vi skulle, och sen gick vi och åt. Jen bjucka på thaimat. Jättegott! Smakade lite sushi för första gången, och det var så gott. Ska nog ge mig på det next time, men måste ju lära mig att äta med pinnar. Undra hur det ska gå?
Iaf sen efter det promenerade vi tillbaks till Östberga, väl där umgicks jag lite med Yoel. Han är underbaaar! Vi låg mest och glodde på tv med jen och pappa. Mysigt. Vid typ åtta åt vi mackor och sen skjutsade pappa hem mig.
Här hittade jag Maia, Jefri, Juan och Danne som spelade guitar hero. Jag hoppade in lite snabbt och sjöng Beat it. Hahaha...  Så vi hade bara mysspel här hela kvällen. Idag har jag bestämt mig för att göra nada. Bara vara hemma, i värmen. (not!) Den här lägenheten är iskall! Måste fixa bättre element, el ngt sånt för jag orkar inte med kylan ute och så måste jag stå ut med den även hemma? No thanks! Så jag har städat lite, och snart ska jag laga mat. Är nämligen ensam, Jefri är med min brorsa och tränar. Sen naaada, bara softa och slappa. Loves it.

puss på dom kalla nosarna. ;)

en liten bildbomb från i lördags, jen och jag skulle ha tagit bilder igår med på våran prommis men jag tror vi glömde eftersom vi pratade sååååå mkt.. hahahaha...

 jag med min underbara systerson! <3

 me and baby... <3

 min fina pappa gjorde den här jättefina och goda tårtan till oss! <3

 systrar <3

 me and my hoes! <3

 hahahaha...negerfoten är min. just me!


Underbart!

2010-02-06 @ 17:35:57
Dessa dagar har varit underbara här. Igår på dan åkte vi med pappa till Skärholmens centrum, Jefri köpte en hel outfit typ, Jen med. Vi handlade mat, oxå. Bara det var mysigt. Sen åt vi lunch på den jättefina foodcourten som finns där. På kvällen gick Jen, Jefri och jag ut. Vi drog till Momma, där min syrra Josselin jobbar. Det var helt ok. Grejen var att vi ville dansa och så, men det får bli next time istället. Men det var ändå trevligt, sen kom även Shannon och David. Mkt garv, måste jag säga. Men så fort shannon jen och jag samlas så blir det mkt grov humor och skratt så det ar inget ovanligt. Men kul som faaaan!

Jag märker mer och mer hur mkt jag har saknat alla, och hur fucking mkt jag älskar min familj.

(har fortf svårt att vänja mig vid åäö, skriver ibland med a:et och o:et!)

Nu ska vi hem till pappa på middag, och mys.











Sverigeeeeeeee!

2010-02-05 @ 13:15:58
Ja, nu är man här!! Resan gick faktiskt rätt snabbt. Nio timmar i planet, men vi kollade på massor med filmer och läste. Vi sov ingenting alls det var omöjligt. Sittandes går inteeee! Vi gick upp kl 7 på morgonen på onsdagen och vi sov nada på planet och var framme i Frankfurt kl nio på morgonen på torsdagen, där vi småsprang för att komma till  vår gate, som låg 1km från där vi steg av! Så stoooor flygplats. När vi (efter vad som kändes som en evighet) äntligen kom fram var det påstigning på en gång. Den resan gick ännu snabbare, jag blev helt chockad när kände kylan ute. guuuuud! Iaf, så åkte vi hem till pappa och så var vi alla här och myste. Jag skrattade så sjukt mkt med Shannon och Jen, vi kollade gamla bilder på oss fyfan vad fula vi var Och vi trodde vi var dom hetaste på denna jord. Sen så fick jag även träffa min underbara systerson Yoel, som är världens finaste och sötaste ungen som existerar. Jag älskar honom. Han ar helt underbar.

Jag är så lycklig över att vara här. Och Jefri trivs som fisken i vattnet. Han säger att min familj har fått honom att känna sig så välkommen. Han är ju en familjen nu. :)

Gotta go, vi ska till skärholmen centrum nu. ;)

lite sorgsen..

2010-02-03 @ 15:23:15
Sista inlagget har i Venezuela. :( Lite sorgligt ar det fan. Har anda bott har i 2 ar, sa det ar klart det kanns lite att lamna allt detta. Men mot battre tider, och jag kommer att fa vara med min alskade familj igen! :)

Kl ar snart tio, ska duscha nu och sen gora mig iordning. Sen drar vi!

Hejda bloggen venezuela, hej bloggen sverige!


sug

2010-02-02 @ 15:54:19
Kul att jag igar gjorde ett inlagg, med bilder och allt men blogg.se suger sa mkt ... att allt raderades och jag gav upp och loggade ut. Innan jag fick ett utbrott.

aja, nu maste jag ivag. Skriver om inlagget fran igar, senare och bilder. Mkt att gora, for imorrn aker viiiiii!
Overkligt.

ciao mi amores!

 lite val brun blev jag efter stranden, men vadda het anda!!

RSS 2.0