Hej!

2011-02-27 @ 16:48:41
ops, en vecka sen jag uppdaterade! Hehe... Jag mår iaf bra. Haft en bra helg, var på bio igår och såg Sanctum. Rätt bra film. Idag ska åka och hämta nycklarna till min nya lägenhet(yay!!), sen komma hem, ta mig en skön dusch och såklart se big brother!! ;) Kan man ju inte missa.

Har känt mig lite trött under helgen, lite som att hela veckans trötthet samlas till helgerna då jag bara vill sova. Jag kan inte vara vaken till fyra am längre, somnar om jag ens tittar på film. Och ändå kan jag sova till tolv-ett, och sen vara sömnig igen runt ett am. Det måste bero på graviditeten.
Och apropå det, i måndags var jag och killen på mvc och jag fick ta lite blodprov, kissprov osv. Det största och viktigaste är att vi fick höra bebisens hjärtslag!! Underbaaaart ljud må jag säga. Jefri blev helt till sig. Jag är i vecka 17 nu, så jag är inne i fjärde månaden. Det går snabbt trots allt. Mitt blodvärde var iaf inte alls bra, hade sjunkit från 130(om är ett bra järnvärde) till 113! Och gränsen är 115. INTE bra, men det drabbar typ alla gravida. Järnbristen. Och innan jag fick veta, gick jag runt med väääärldens jävla huvudvärk vareviga dag, jag orkade knappt jobba. Hade ingen energi. Har börjat ta järntabletter nu som barnmorskan sa att jag skulle ta och jag har blivit mkt bättre! Noll huvudvärk, mer energi. Helt sjukt vad järnbrist kan göra med en.

Den här veckan är det jobb, packning, tvättning osv som gäller! Kommer bli en busy vecka så jag tror inte jag kommer att skriva förrän jag har flyttat! :) Puss på alla!

allt och inget

2011-02-18 @ 23:48:03

Helg igen! Känner mig smått uttråkad av livet just nu, feb går sååååå otroligt sakta. Antagligen så är det för att jag så gärna vill att det blir 5:e mars. Men shit, det sniglar sig förbi. Vill bara draaaa!

Idag var ledig från jobbet, skönt. Har dock bara legat och slappat, har inte ens duschat idag. Har ingen ork. Mitt humör är varken bra el dåligt. Det är bara whatever.
Imorrn har jag lust att följa med pappa ut på dagen, han ska ta med min lillebror och systerson till Mcdonalds m.m och jag har god lust att vara barn jag med och följa med och bli bjuden på Mcdonalds. :) Vi får se. Annars är det ännu en dag inlåst här, jag har inga pengar så jag kan inget göra. Är inte så sugen på att gå ut mer än nödvändigt när det är så jävla kallt. (Bara i bil, vilket min pappa har.)

Jag tänkte på det här med cravings, har ju sagt att jag inte har ngn spec craving utan det är ungefär en miljon olika cravings varje dag. Fast jag har visst en craving, som jag typ äter varje dag. Och det är kiwi. Dör för det. Har ibland t.o.m ätit skalet och allt, för att jag inte orkat hämta en kniv för att skära den mitt itu. Lika god ändå. :)
Igår fick jag en craving på knäckemackor med smör och saltgurka, så jag fixade det. Dock förstördes allt av att det var havreknäcka och becelsmör. Dont like. Smakade skitäckligt, så jag kastade allt. Blev bara illamående. Det ska vara vanligt brunt knäckebröd, och bregott. Fan! Så nu är den cravingen fortf kvar.

Och apropå ingeting alls, snackade häromdagen med syrran om äldre hunkar. Vi pratade om att det tar emot att se The tourist för angelina gäsp jolie, men att just johnny depp är med är ändå en rätt stor övervägande anledning. Så kom vi in på att Johnny Depp är typ enda gamlingen som fortf är het. Han är väl 46, och ser sjukt bra ut fortf. För Brad Pitt är inte ful direkt, men han börjar se gammal ut. Annat var det när han var yngre, John Travolta oxå. (bara jag tänker på honom i grease, kommer jag.. hehe..) Och Mel Gibson som var min drömman, är heeelt ute ur listan nu. :( 

 

 Då        Nu  (till pittans försvar var det INTE lätt att hitta en gammal "ful" bild på honom)

 Då     Nu

 Då     Nu

Ja, ni ser skillnaderna. Det är helt ok att bli äldre, och tappa hunkheten. Det hör till. Men vaddå, är Johnny Depp omänsklig då? Inte av denna planet? Kan vara så. ;)

 Då (uuuuffff)   Nu (ufff ufff)


Orolig

2011-02-17 @ 09:50:06

Storbloggarna (vägrar säga kändis..) tycker att dom har uppdaterat dåligt om dom skriver 2 inlägg på en dag. Min blogg uppdateras varje vecka typ, det kan man kalla dålig uppdatering. Hehe.. tur att jag inte är en storbloggare då. ;)

Det har inte hänt alltför mkt, jag har nu skrivit kontrakt på lägenheten. Flyttar 5:e mars! U.N.D.E.R.B.A.R.T!!!
Jobbet går bra, börjar heltid på måndag. Lite jobbigt, är orolig för hur jag ska orka. Jag har nämligen extremt ont i ryggen, vid typ slutet av ryggen där skinkorna börjar (vad fan heter den delen??) varje dag efter jobbet. Ibland får jag även små ilningar vid blygdbenet, (just som jag skrev det fick jag en!) så jag är smått orolig för det är symptom för bäckenuppluckring (aha, det kanske heter bäckenet?) el foglossning som det oxå kallas. Ej farligt, men kan dock bli sjukskriven för det. Det är inte en barmhärtig smärta. På måndag ska jag till MVC, då får jag helt enkelt ta upp min oro. Kan inte gå runt så här, jobbar liksom 5 timmar varje dag vilket inte är mkt och är helt jävla död när jag kommer hem, med ont i ryggen m.m. Hur ska det då gå när jag börjar jobba 9 timmar??


Nu ska jag till jobbet. Vi hörs om en vecka. ;) (haha näe, ska verkligen bli bättre på att uppdatera)


fitta!

2011-02-09 @ 00:26:56

Har fått tillbaks min jäkla migrän! Den hade avtagit, och jag var så glad. Men nu är den tillbaks. Suck. Har sjukanmält mig från jobbet 2 dagar nu för jag har inte orkat helt enkelt. Migränen tillåter mig inte att sova på nätterna en blund typ, och på det så ska jag behöva jobba med typ 100 skrikande och springande galna barn! Som vill ha ständig uppmärksamhet, som ska bäras och bytas osv. Och det ska man göra med dunkande huvudvärk, och med sömnbrist. Nej tack! Dock så har jag bestämt mig för att gå imorrn, huvudvärk och sömnbrist el inte. Vi får se hur det går. Tror oxå det är min situation som jag är i just nu som gör att jag får den här migränen.


ok, jag hade skrivit ett långt inlägg och råkade markera hela skiten och radera det förutom den första delen!! Nu är jag så jäkla sur att jag kan omöjligt skriva om det. AAAAARRRGGHHHHH!! Fittdatooooor!

godnatt!


6 feb 2011

2011-02-06 @ 19:27:46
Jag brukar vara dålig på att skriva under helger, varför vet jag egentligen inte.
Har haft en bra helg, har dock sovit mkt. Fast vid olika tillfällen, trots att min trötthet har gått över så hänger sig ändå en liten bit kvar. Jag har bara jobbat två dagar, vilket har resulterat i sjuk trötthet under helgen.

Har lovat mer bilder, men jag är så keff på det! Tar aldrig det, glömmer jämt. Fan! Grejen är att jag använder min lur som kamera då jag inte har kamera, det är väl oxå det som gör att jag inte tar bilder. Vill ha en kamera, då lovar jag att jag skulle ta bilder jääämt!


Har nyss vräkt i mig två knäckemackor med kalkon och stark senap på, asgott! Kan äta hundra såna känns det som.
Nu precis i denna stund så kom reklamen jag hatar mest! Det är hårfärgsreklamen med Mini Anden. Varför pratar hon så där???? Alltså hon kan rådumpa sin amerikanska brytning, herregud whats up with that??? Jag vet andra svenska kändisar som har bott i USA flera flera flera år, men när dom väl pratar svenska så pratar dom ordentligt, utan en fucking brytning! Det irriterar mig så mkt att höra henne, känns så fake. Varje gång den reklamen kommer på byter jag kanal så fort jag bara kan annars får jag raseriutbrott. Haha. Även om hormoner har med det att göra, så skulle jag bli irriterad i vanligt fall oxå. uuuuuuuuuusch, säger jag bara.

tänkte ta mig en dusch strax, och sen vänta hem min pojkvän. pussss på alla.



  en till gravidbild, ser ni hur snabbt den växer?! Är här i vecka 13+7. Imorrn börjar vecka 14. :)


lägenhet!

2011-02-03 @ 22:29:50

Idag har det faktiskt varit en bra dag. Var på jobbet. Dom var jättegulliga mot mig, kände mig välkommen åter och jag fick mkt uppmärksamhet. Kändes nästan som om jag aldrig varit borta. Sjukt söta. Dom får mig att trivas faktiskt, och sen barnen var ju gulliga som vanligt. Dom hade inte glömt mig. :) Allt var som vanligt, rutinerna osv så jag satte mig snabbt in i jobbet igen.

Senare var jag och tittade på lägenheten dit jag ska flytta, och den är peeerfekt! Mysig, och så Jefri och Joanna. Alltså så jäkla perfekt. Love iiit! Tog ej bilder då jag bara var och tittade, men så fort jag flyttar dig och bosätter mig så blir det bilder såklart. Flyttar i början av mars, vill att det ska flyyyyga iväg! :)

Graviditeten fortskrider såklart utan några som helst problem, även om illamåendet och tröttheten har försvunnit så är cravings, hungern, mensvärksmärtorna(eftersom livmodern växer och växer), gråtmildheten och lite andra graviditetessymptom kvar. Såklart. Men dom är uthärdliga för det mesta.
Jag är sjukt glad sen jag såg lägenheten, visst jag har lite räkningar och skulder här och där, vilket inte är så jävla najs men vafan, det får lösa sig! Jag fick iaf tillbaks motivationen till en hel del idag efter att jag såg min fina lägenhet. Ååååh! Förhoppningsvis går en enda önskan jag har just nu igenom, och det skulle rädda mkt. Då skulle jag inte ha ngt alls annat att klaga över.

Nu ska jag ta en dusch, sen sova. Är sjukt trött. Imorrn efter jobbet ska jag följa med Jen till stan för lite ärende, kanske ska passa på att shoppa för mina gina tricot presentkort jag har! Borde fan det.

Tänkte lägga upp en till gravvebild, men den är ju bara en vecka gammal och även om magen har växt känns det lite töntigt att lägga in vecka för vecka. Kan lägga in en var tredje vecka istället el ngt.. vi får se. På måndag går jag in i vecka fjorton, då kanske jag lägger in en. ;)

godnatt!


RSS 2.0