snö är äckligt.

2010-03-21 @ 21:53:03
Hej snopp!

Vill ha onsdag nu, och söndag har knappt tagit slut än. Men har mina anledningar. Helgen har varit lite seg, inte gått utanför dörren sen i fredags. Har ju snöat en massa idag, och det tar bort all min livsglädje, det är skiiit.


Så blä på allt. Vill ha vååår nu.

Äh, drar nu till vardagsrummet för att titta på The other Boylein girl med Jen.

Besos.

Nu är det bestämt.

2010-03-15 @ 07:30:47
Jag har bestämt mig för att blogga bara när jag själv känner för det, och vill även om jag vill skriva ner random thoughts, åsikter osv. För om jag känner tvång till att skriva varje dag, och uppdatera hela tiden så tappar jag lusten till att blogga. Det här är ju trots allt inte mitt jobb heller. Bäst blir det när jag lust att skriva om ngt. Vill att det ska kunna gå en vecka utan att jag skriver och utan att jag känner mig tvungen att skriva pga det. Så, nu är det bestämt. :)
Hela förra veckan var underbar med sitt fina väder. Helgen har varit wunderbaaar oxå. Såg Alice i Underlandet 3D igår. Den var helt ok, inte så "wow" som jag förväntade mig men ändå helt ok. Johnny Depp gjorde ju en utmärkt roll, som vanligt. Även Helena Bonham Carter. Sjukt duktiga.
Onsdag är en viktig dag för mig.
Nu, iväg mot jobbtorg för coachmöte. *suck*

mums!

2010-03-10 @ 19:05:41
Det blev en tigerkaka till slut. :) Tänkte göra tigermuffins, men hela systemet fuckade ur så det fick bli en tigerkaka istället. Den blev så lyckad, så god.
Mår verkligen mycket bättre nu. Har ätit precis, och även tagit mig en bit tigerkaka. Nu ska jag kolla Biggest Loser.
See ya, dont wanna be ya!

10.03.2010

2010-03-10 @ 15:39:16

Bajs! Det är sjukt fint väder ute, soligt och varmt and everything och jag är på pisshumör. Varför? Jo, mens=pisshumör! Vaknade med en ful fet finne på kinden, och helt allmänt svullen överallt. Fejjan, kroppen ja allt. Varför ska vi brudar behöva gå igenom detta varje månad? Jag vill så gärna gå ut, vara ett med solen och värmen. Njuta av denna otroligt fina dag. Men nej, jag vill inte sätta en fot utanför dörren. Maia och Joan bjöd mig och Jefri på fika, och jag höll på att göra mig iordning (fastän jag kände mig bläää) och så kom mensen. Då kände jag bara nej, fuck it! Känns så dumt för jag ville så gärna fika med dom, nu innan Maia åker till Mexico och allt och ta fina foton osv.. Fyyyy vad uselt! Men jag får väl se det så här, värmen och fina dagar är runt hörnet och då blir det massa fika, shopping och allt underbart man kan tänkas göra med sina nära och väldigt kära i denna underbara stad. Det ser jag framemot.
Jag sa till Jefri att åka in han iaf, inte ska han sitta inne och sura med mig liksom. Och det är bättre att få some alone time ändå.

Men jag njöt iaf igår, då tog jag en promenad med min Jen och Yoel till vårdcentralen först då Yoel skulle vaccineras. Hans skrek så mitt hjärta brast alltså. Jag ville bara putta bort barnmorskan och ta Yoel i famnen och trösta honom. Ta bort det onda liksom.. Näe, usch! Stackars, stackars liten... :( Därefter ammades han iaf, då blev han glad igen (som tur var, för mitt hjärta) sen somnade han igen och då passade Jen och jag på att ta en prommis mot Årsta och tillbaks. Mysigt! Imorrn hoppas jag på fortsatt fint väder, (ska strax kolla väderprognos) för då ska jag göra några ärenden tillsammans med Jen. Och då blir det skön promenad igen. Loves it. Hoppas bara på att mitt humör är bättre, det brukar iofs bara vara första dagen som jag känner så här så we'll see. Sen är det helg! Yay! :)

Humöret börjar bli smått bättre iaf, har precis tagit ett lååååångt bad och tvättat håret, rakat benen osv. Känner mig iaf på bättre humör. Har även tagit en Ipren mot mensvärken, som smått börjar gå över. Vill även må helt bra till senare då alla mina gullungar kommer hem, vill åtminstone mysa lite ikväll så här innan Maia åker imorrn. Kunde inte mysa nu på dan, men ikväll så.

Nu ska jag kanske ta och baka lite? Fast joan kommer ju bara "- Nej! En god sockerkaka! Fan, vi ska ju dra ner på sockret!" Haha.. ja, men jag är ond. Jag bakar goda sockerkakor liksom. :P
Vi får se vad jag hittar på här i mitt lugn.

tills vidare mina raringar.


 På plats på vårdcentralen. Sötnosen ovetandes. Hehe..


Sen den onda sprutan! Och som tur var så var mamma genast på plats för tröst.


Usch, stackars liiiiiiiten! :(


9-03-10

2010-03-09 @ 00:38:26
denna vecka är jag ledig! :)

Idag tog jag det lugnt i stan, fika med några vänner. Kollade lite i affärer och så blev det lite shopping oxå på det hela. Myspys. Maia och jag lagade jättegod taco middag, hur gott som helst. Vi såg American Idol, och nu är det läggdags! Imorrn vid 14 ska jag följa med Jen för vaccin för Yoel. Stackars liten. SKa bli kul att träffa honom, saknar honom redan. Jen med. aaww.. <3

godnatt!

seg, skön, bakfullfylld söndag..

2010-03-07 @ 19:33:13
Usch, vad seg jag är! Helt mätt oxå.

Min helg har som vanligt varit suverän. Fredagen gick i tvättningens namn, men hann även med lite mys med familjen.

Igår kväll (lördag) var jag ute, med en del av mitt crew. VI hade sjukt kul. Mkt dans, skratt och vodkadrinkar. Har kommit på att vodka är det jag är into alltså. Har prövat mig igenom det mesta, och vodka slår allt. För mig alltså. Mer än cider t.o.m. Hela 5 am, kom vi alla hem. Blev självklart en tur till Donken innan oxå, där typ havla sthlm satt och åt m.m.
Varför finns det folk som hänger på McDonalds? Eh? Jag går dit, äter och sen hejdå! Fattar det inte.
Fanns så mkt roligt folk ute oxå, och fyfan vad ovärt att stå ute i kylan för att röka en liten cigg! Usch! Blev bara en cigg för mig, fast det "duktiga" försvann så fort vi kom ut för att åka hem då rökte jag nog ett paket.. haha!
Märkte många bråkande par. Så jävla kul när man ser en tjej springa efter sin kille, och dra honom i armen och bara "Men asså Stefan, lugna ner dig! Vi dansade ju bara, helt normalt jö!" Hahaha! Alltså varför envisas vissa tjejer med att vara slampiga när dom har pojkvänner? Ha inte pojkvän då! Man kan flörta, lite diskret. Är det så svårt? Inte stå och åma sig, och nästan torrknulla på dansgolvet el dansa utmanande för en skock killar! Det är då man får se dom arga killarna som försöker dra från stället, och deras slampiga onyktra tjejer efter dom sludrandes och bara "föööööörlååååt älskling, det vara ju bara lite oskyldigt torrknu... jag menar dans!" Håll dig till din snubbe, el gå ut själv förfan! Att bli singel, är oxå ett sätt.

Kylan på väg hem var inte att leka med. Fyfan, vad jag frös. Höll på att börja gråta och allt. Det kändes som att jag inte kunde andas av hur kallt det var. Heeemskt! Verkar iofs som att det kommer att bli bättre väder denna vecka.

Nu ska jag kanske baka en tigerkaka, om jag orkar för mina ögon verkar vilja sova.

  
-myset i fredags.


 -Utgången i lördags!













!!!!

2010-03-05 @ 16:00:57
Hej hopp! Jag har haft fullt upp hela veckan med mitt. Har även hunnit med bio oxå, såg Wolfman. Inte den bästa filmen jag har sett, men ok antar jag. Men vänta med att se den på TV el DVD.

en ny helg är kommen, och idag blir det lugn mysdag. Imorrn är det feeeest! Hos Sören!

Återkommer nog på söndag om allt. Puss på er alla.

(japp, har bloggtorka just nu. Tyvärr.)

RSS 2.0