Superwoman here..

2010-01-30 @ 03:11:34
Hej hopp! Har inte skrivit alls idag eftersom jag har stadat hela dan! Det var sa ackligt stokigt, och smutsigt overallt sa jag kande att jag holl pa bli galen. Var tvungen att stada. Och nu ar allt skinande rent, har t.om tvattat och lagat mat. Superwoman! ;)

Igar hade vi det sjukt trevligt pa stranden, det var inte sa soligt men jag brande mig anda. Jag ar pepparkaksbrun nu, sa det far racka. Jag ar sa nojd. :)

igar kom vi hem runt 5, jag duschade och la mig for att lasa en stund. Blev helt fast i boken, och jag laste jattemkt! Haha! Fan! Jefri bara "Joanna, ge mig bokjaveln! Ska gomma den!" hahahaa... men jag la undan den for att fortsatta lasa pa planet. Annars kommer jag att angra mig. Men fan vad den ar bra an sa lange, den heter "Racker det om jag alskar dig" av Katarina Von Bredow. 

Nyss forsokte jag kolla pa 17 again, och jag fastnade helt. Men den bara stangdes av efter halva. Skit jobbigt! Men jag ska kopa den har, och ta med den till Svennelandet och se den darborta pa pappas plasma med Jen och Jefri. Den verkar hur bra som helst. Och man kan ju inte klaga pa att Zac Efron innehar huvudrollen. ;)
Nu ska jag iaf se The Stepfather. En ny thriller film som ar pa bio, men jag har laddat ner den och ska se den nu. OBS: Jag har laddat ner den legalt. Sadesa. Vill inte ha ngn jobbig moraltant som sager at mig pa skarpen. Sana finns det FOR manga i Sverige.

 pa vag till beachen!

 wunderbaaart!

 *blink*

 baby pa klipporna, vi fick for oss att bestiga lite klippor.

  vi 2.. ser ut som om jag har klippt bilden har och dar, men har faktiskt inte det alls. Jefri tog den pa det viset.


Godnatt allihopa! *smaaaaaaaaack*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0